Monday, 2 December 2019

Promosi Shaklee Disember 2019

Promosi Shaklee Disember 2019

Masuk sahaja bulan Disember kita akan disajikan dengan pelbagai tawaran hebat dan diskaun yang super berbaloi. Year End Sales! Begitu juga dengan Shaklee. Bulan ini Syaza tawarkan 9 pelaburan berbaloi yang sangat menjimatkan poket kita semua. Jom check it out.

1. Promosi Set Hamil Shaklee

promosi set hamil shaklee disember 2019
Promosi Set Hamil Shaklee Disember 2019

๐Ÿ”ท Normal Price RM 608.75 (After Less RM 438.30)
⭐ Free Membership
⭐ Free Discover Your Beauty Within Exclusive Paper Bag

2. Promosi Set Bersalin Shaklee

Promosi Set Bersalin Shaklee Disember 2019
Promosi Set Bersalin Shaklee Disember 2019

๐Ÿ”ท Normal Price RM 666.25 (After Less RM 479.70)
⭐ Free Membership
⭐ Free Discover Your Beauty Within Exclusive Paper Bag

3. Promosi YOUTH Starter Set

Promosi YOUTH Shaklee Starter Set Disember 2019
Promosi YOUTH Shaklee Starter Set Disember 2019

๐Ÿ”ท Normal Price RM 850 (After Less RM 612)
⭐ Free Membership

4. Promosi YOUTH Travel Set

YOUTH Shaklee Travel Pack
YOUTH Shaklee Travel Pack

๐Ÿ”ท Normal Price RM 297.50 

Tetapi jika beli any YOUTH Set atau produk dengan jumlah belian sebanyak RM 700 ke atas dalam satu resit layak mendapatkan YOUTH Travel Set pada harga cuma RM 85 sahaja.

5. Promosi Vivix Twinpack

Promosi Vivix Shaklee Twinpack Disember 2019
Promosi Vivix Shaklee Twinpack Disember 2019

๐Ÿ”ท Normal Price RM 950 (After Less RM 684)
⭐ Free Membership
⭐ Cash Back

6. Promosi Set Kesihatan Harian (Daily Essential Set)

Promosi daily essential set shaklee disember 2019
Promosi Daily Essential Set Shaklee Disember 2019

๐Ÿ”ท Normal Price RM 1022.50 (After Less RM 438.30)
⭐ Free Membership
⭐ Cash Back

7. Promosi Zinc Plus Shaklee

Promosi Zinc Plus Shaklee Disember 2019
Promosi Zinc Plus Shaklee Disember 2019

๐Ÿ”ท Normal Price RM 225 (After Less RM 168.75)
⭐ Free 1 Zinc Plus


8. Promosi Shaklee Collagen Powder

Promosi Shaklee Collagen Powder Disember 2019
Promosi Shaklee Collagen Powder Disember 2019

Diskaun 5% untuk 2 Kotak Collagen Plus Powder Shaklee 
๐Ÿ”ท Normal Price RM 596 (After Less RM 566)

atau//

Beli 6 kotak dan PERCUMA 1 kotak Collagen beserta Percuma Membership dan Cash Reward
๐Ÿ”ท Normal Price RM 1,788 (After Less RM 1,428)
⭐ Free Membership
⭐ Free 1 Kotak Collagen
⭐ Free Postage/Delivery
⭐ Cash Back 

9. Promosi Set Kesihatan Kanak-Kanak Shaklee

Promosi Set Kesihatan Kanak-kanak Shaklee
Promosi Set Kesihatan Kanak-kanak Shaklee

๐Ÿ”ท RM 282.50
⭐ Purchase with Purchase Shaklee Multifunction Tumbler (Hitam atau Ungu) @ RM 32.50 (NP: RM 43.75)



Continue Reading

Wednesday, 6 November 2019

Ketahui 7 Kelebihan Zink Untuk Wanita Hari Ini

Mineral penting zink diperlukan wanita untuk kekal sihat. Walaupun keperluan zink ini cuma sedikit, tapi ia mampu untuk berikan banyak kebaikan.

7 Kebaikan Zinc Untuk Wanita

1. Rambut Kuat dan Berkilau

Zink diperlukan bagi pertumbuhan sel, menyokong penghasilan sel yang optimum. Struktur rambut menjadi lebih kuat dengan kecukupan pengambilan zink dalam kehidupan harian wanita. Malah ia turut menyumbang untuk proses folikel rambut yang sihat selain daripada mempercepat penghasilan folikel rambut. Masalah rambut gugur dapat dielakkan dan meningkatkan pertumbuhan rambut.

2. Kulit Cantik dan Berseri

Sifat zink yang anti keradangan membantu mencegah masalah kulit akibat radang seperti jerawat. Ia meninggalkan kulit yang berseri dengan meningkatkan pembaharuan sel serta mempercepat penyembuhan luka pada kulit seperti kesan luka selepas memicit jerawat.

3. Permulaan yang Sihat

Zink bekerja bersama dengan enzim lain untuk mengekalkan taraf kesihatan sistem reproduktif untuk wanita. Ia membantu mengawal hormon, memudahkan pengeluaran telur dan mengekalkan paras cecair folikel yang normal. Selain itu, ia juga membantu untuk pergerakan telur menuju ke rahim bagi proses penempelan,

4. Tidur Lena dan Nyenyak

Dengan tidur yang lebih nyenyak, badan wanita boleh berehat dan kembali bertenaga. Zink membantu di dalam menggalakkan serta mengawal cara tidur yang lebih sihat. Selain itu ia memberi tidur yang lena (deep sleep) untuk kesegaran dan menjadi aktif, setiap hari!

5. Meningkatkan Memori dan Pemelajaran

Pusat memori dan pemelajaran otak iaitu hipokampus mempunyai tahap zink tertinggi. Ia meningkatkan komunikasi di antara neuron bagi tujuan pemprosesan maklumat yang lebih cekap selain daripada melindungi saraf dan tisu otak.

6. Mempercepat Sembuh Luka

Zink memainkan peranan penting dala sistem pertahanan imun tubuh badan, melawan jangkitan dan membantu dalam penghasilan tisu baru serta mengelakkan jangkitan pada luka. Ia mengekalkan ketahanan dan struktur kulit. Selain itu zink menghasilkan protein dan kolagen yang bertanggungjawab untuk tujuan penyembuhan luka. Bagi pembekuan darah, zink memainkan peranan yang sangat penting untuk ini.

7. Meningkatkan Tenaga dan Stamina

Zink menukarkan makanan menjadi tenaga supaya wanita dapat menikmati dan menjalani hari dengan sistem stamina di tahap paling opimum. Ia juga meningkatkan prestasi suka serta memberi galakan kekuatan dan ketahanan otot yang lebih baik.

Perlukan suplemen zink? Dapatkan Zinc Plus Shaklee hari ini. Baca selanjutnya Fungsi, Kebaikan dan Keistimewaan Zinc Plus Shaklee. Hubungi Syaza di talian 0187684817 bagi maklumat lanjut.


Continue Reading

7 Manfaat Luar Biasa Zink

7 manfaat kebaikan zink

Gelaran mineral lelaki macho yang di beri sesetengah orang menyebabkan Zink begitu popular dalam kalangan lelaki terutama sekali. Ada juga yang menggelarkan sebagai nutrien yang baik untuk sel dan membantu meningkatkan imunisasi tubuh. Walau apa pun gelaran yang Zink dapat, ia sememangnya mineral yang mujarab dan berkesan dalam memberikan pelbagai manfaat kesihatan, tidak kira sama ada untuk lelaki mahu pun wanita.

7 Manfaat Luar Biasa Zink

1. Meningkatkan Kesihatan Imun

Para penyelidik mendapati bahawa zink membantu di dalam memberi kawalan terhadap keradangan. 
  • Mengurangkan tempoh masa seseorang selesema
  • Memberi sokongan imun dan mengaktifkan sel imun untuk berfungsi secara optimum

2. Rambut Kuat dan Berkilau

Zink sangat penting untuk pertumbuhan sel, menyokong sel sihat dan bagi prestasi badan yang dapat berfungsi sempurna.
  • Menyokong struktur rambut yang lebih kuat
  • Membina folikel rambut yang sihat
  • Meningkatkan kadar pertumbuhan rambut
  • Mengelakkan masalah keguguran rambut

3. Kulit Cantik dan Berseri

Sifat zink yang anti radang menyebabkan ia sangat membantu untuk mencegah radang dari berlaku serta meningkatkan pembaharuan sel, dan penyembuhan kulit dari dalam yang lebih sihat.
  • Merawat jerawat dan melegakan radang kulit untuk kulit yang berseri

4. Permulaan untuk Keluarga Sihat

Zink bekerjasama dengan enzim lain untuk mengekalkan taraf kesihatan sistem reproduktif lelaki dan wanita.
  • Dalam kalangan wanita, zink membantu bagi mengawalatur hormon dan pengeluaran telur serta mengekalkan paras cecair folikel di tahap normal. Malah ia juga membantu pergerakan telur menuju rahim bagi proses penempelan.
  • Untuk lelaki, zink membantu mepertingkat jumlah sperma, memperbaiki bentuk, fungsi serta kualiti sperma

5. Meningkatkan Memori dan Fokus

Pusat memori dan pemelajaran otak mempunyai tahap zink yang tertinggi. 
  • Zink membantu meningkatkan komunikasi di antara neuron untuk urusan pemprosesan maklumat yang lebih cekap
  • Zink melindungi saraf dan tisu otak

6. Meningkatkan Tenaga dan Stamina Tubuh Badan

Zink membantu menukarkan makanan kepada tenaga supaya kita mempunyai tenaga untuk kehidupan harian.
  • Meningkatkan prestasi ketika bersukan dan bersenam
  • Menggalakkan kekuatan otot dan ketahanan otot yang lebih baik

7. Mempercepat Proses Penyembuhan Luka

Zink memainkan peranan penting dalam melawan jangkitan, penghasilan tisu baru serta mengelakkan jangkitan kepada luka.
  • Mengekalkan keutuhan dan struktur kulit
  • Menghasilkan protein dan kolagen untuk menyembuhakan luka
  • Memainkan peranan penting untuk pembekuan darah

Perlukan Suplemen Zink? Dapatkan Zinc Plus Shaklee hari ini. Baca selanjutnya, Fungsi, Kelebihan dan Keistimewaan Zinc Plus Shaklee.
Continue Reading

Friday, 1 November 2019

Promosi Shaklee November 2019

Promosi bulan ini sangat menguntungkan dan berbaloi terutama bagi mereka yang menjaga kecantikan kulit, rambut dan kuku. Serta menguntungkan bagi golongan ayah dan ibu di luar sana. Jom ketahui promo bulan ini di sini hari ini.

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2019

1. Energizing Soy Protein Shaklee (ESP)

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2019

Promosi ESP November 2019, dua Pilihan Pek Promosi ESP :

⚡️ Beli Twinpack @ 5% Off
Retail Price : RM 306.38
(Save RM 16.12)
✔️๐Ÿ˜ FREE : Shaklee Shaker

//atau//

⚡️ Beli 6 ESP, Percuma 1
After discount Price : RM 774 (NP : RM 967.50)
✔️๐Ÿ˜ FREE 
✨ Free Membership
✨ Cashback RM 37
✨ Free Postage

Info tentang ESP:



2. Zinc Plus Shaklee

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2019

⚡️ Beli 3 botol Zinc, Percuma 1 Botol
Retail Price : RM 168.75
(Save RM 56.25)

Baca



3. YOUTH Trial Travel Set

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2019

Dapatkan YOUTH Trial Travel Set hari ini pada harga RM 297.50 

//atau//

⚡️ Purchase with Purchase (PWP) YOUTH Trial Travel Set dengan harga RM 85 sahaja bagi setiap jumlah pembelian produk YOUTH RM 700 ke atas di dalam satu resit.


HUBUNGI TALIAN TERTERA BAGI MENDAPATKAN SHAKLEE PILIHAN ANDA HARI INI

018-768-4817 (SYAZA) KLIK UNTUK WHATSAPP
Continue Reading

Thursday, 24 October 2019

Pengalaman Minum Vivix Shaklee Berpantang Lepas Bersalin

Pengalaman Minum Vivix Shaklee Berpantang Lepas Bersalin

Selepas bersalin cser, kita kena jaga luka sebaiknya untuk dia tak terbuka. Kalau dah buka, jenuh nak "pasang" balik. Boleh azab, huhu! Sebab tu sesiapa yang czer atau caesarean, cser, nurse dan doktor nasihatkan untuk sentiasa keringkan luka, jangan basah selalu dan jaga sebaiknya. Kalau ada nanah, air, cepat kena bagitahu. Kita takut dalaman dah terbuka jahitan, atau tampalan dan sebagainya. Tak terkecuali juga ibu yang bersalin secara normal dengan kesan koyakan yang menyeramkan.

Tapi jangan risau, dengan Vivix Shaklee, sekejap je luka baik, malah orang ingat kita ni tak bersalin czer pun! Jom ikuti pengalaman di bawah minum Vivix Shaklee semasa berpantang selepas bersalin secara caesarean, czer dan juga normal.

Pengalaman Minum Vivix Shaklee Berpantang Lepas Bersalin Czer

1. PENGALAMAN #1

Nak share jugak ๐Ÿ˜Š First czer, hujung 20an, tak ambil Vivix, cuma ambil Set Berpantang Shaklee dan add on Zinc Complex. Luka pun cepat sembuh dan kering.

Pengalaman Minum Vivix Shaklee Berpantang Lepas Bersalin Czer luka cepat baik
Testimoni Vivix Shaklee Selepas Bersalin Czer 3 kali
Second czer, 30an, ambil Vivix. Rasa sakit czer kedua lebih sakit dari yang kedua. Tapi alhamdulillah asbab ambil Vivix rasa sakit tu kurang. Luka pun cepat kering. Badan pun rasa bertenaga dan kadang terlupa tengah pantang.

Third czer, baru lepas habis pantang ni, hihihi. Ambil vivix juga sebab dah tahu sakit ketiga lagi sakit dari yang second. Pengalaman tak boleh lupa, czer ketiga ni muntah-muntah lepas czer. Sebelum ni tak ada. Masuk makanan je muntah. Sampai menggigil tak bertenaga sebab makanan semua keluar. Doc dan nurse risau sebab nampak muka pucat sangat malam tu lepas 6 jam puasa. Shieda ada talesmia. HB memang low. Malam tu jugak ambil Vivix dan esok pagi nurse cakap muka dah tak sepucat semalam. Luka pun cepat kering dan baik.

2. PENGALAMAN #2

Saya anak first Ceaser tak kenal Shaklee lagi. No 2 pun ceaser, minum Vivix, luka baik dlm 2 minggu, rasa cergas sangat-sangat. 

Pengalaman Minum Vivix Shaklee Berpantang Lepas Bersalin Czer
Anak kedua baru kenal Shaklee, rasa cergas ambil Vivix lepas bersalin


Orang tegur nampak macam tak pantang. Masa yang first ceaser dulu luka ambil masa sebulan nak baik. Beli sis. Tak rugi. Parut ceaser saya tak ada keloid. Ada garis halus je.


3. PENGALAMAN #3

Ain pun yang last ni sempat berpantang dengan Vivix dalam 2 minggu camtu. Habiskan makan on off masa pregnant.

Pengalaman Minum Vivix Shaklee Berpantang Lepas Bersalin Czer caesarean cser
Czer pertama, luka kat kulit cepat kering, hari kedua suami dah tegur luka cantum elok


First time cesar, luka kat kulit cepat kering. hari kedua husband tegur dengan terkejutnya. "Dan cantum tutup kering". Masa tu first time pantang ambik Zinc jugak. Siapa nak bersalin terus suggest berpantang dgn Vivix & Zinc jugak hihihi


4. PENGALAMAN #4

Saya bersalin baru ni pun emergency czer. Serius takut nak menghadapinya sebab takda pengalaman czer. Tekad beli Vivix sebab baca pengalaman orang yang berpantang dengan Vivix ni best. 

Pengalaman Minum Vivix Shaklee Berpantang Lepas Bersalin Czer
Luka czer jadi garisan je tak ada keloid. Saya beli Vivix masa emergency czer
Alhamdulillah luka cepat baik, Tak de kesan pun luka tu, nampak macam garisan halus je sekarang (tak ada keloid). Pantang pun tak rasa macam bersalin czer, rasa macam bersalin normal ja. Lepas 3 minggu siap boleh mandikan dan menjaga kakak-kakak si baby (3 dan 2 tahun).  Doc pesan jangan angkat benda berat, haaa itu memang jaga sampai sekarang.

5. PENGALAMAN #5

Syida pun berpantang dengan Set Bersalin Shaklee Fullset masa anak pertama dan kedua. Cumanya anak kedua syida add on Vivix. 

Pengalaman Minum Vivix Shaklee Berpantang Lepas Bersalin normal luka vagina koyak cepat baik
Bersalin normal luka jahitan cepat baik


Orang memang tegur cergas dalam pantang. Ena datang lawat Syida masa anak kedua cakap muka tak pucat langsung macam bukan tengah pantang. Luka dalam 2 minggu dah baik dan tak sakit dah. Syida bersalin normal kedua-kedua anak. Anak kedua Syida kena jahit banyak sikit dari anak pertama sebab doc gunting + koyak jugak. Anak dah lemas time tu.


6. PENGALAMAN #6


Beza berpantang dengan Set Berpantang shaklee + Vivix  dengan tak. Both dah rasa so memang rasa sendiri. Masa berpantang anak first tak ambil apa-apa suplimen, luka bersalin lambat sangat baik. 


Pengalaman Minum Vivix Shaklee Berpantang Lepas Bersalin normal luka vagina koyak cepat baik
Anak pertama belum kenal Shaklee, dah sebulan pun rasa ngilu tempat jahit. Anak kedua, alhamdulillah tempoh berpantang yang sangat best


Even sebulan dan lepas berpantang pun kadang-kadang datang lagi rasa ngilu tu. Bila amal Set Berpantang termasuk Vivix, dalam masa seminggu dah tak rasa pape kat tempat jahit (bersalin normal). But kita jalan slow juga kan-still kene jaga lah.  Cepat sangat baik luka kan? Sendiri pon rasa pelik dan teruja. Badan cepat recover, bertenaga, dan kulit pon makin berseri- ramai tegur tak macam baru lepas bersalin! ๐Ÿ˜‹

.
.
.

DAPATKAN VIVIX SHAKLEE HARI INI, HUBUNGI SYAZA 0187684817 (KLIK UNTUK WHATSAPP)
Continue Reading

Tuesday, 22 October 2019

Cinch® Tea Mix Shaklee (Fungsi, Keistimewaan dan Testimoni)

Cinch® Tea Mix Shaklee (Fungsi, Keistimewaan dan Testimoni)

Cinch® Tea Mix sangat popular terutama bagi mereka yang sedang mencari minuman untuk meningkatkan metabolisma, tenaga badan, untuk mengurangkan inci dan kurus terutama di bahagian perut dan peha serta bagi mereka yang terlalu ketagih dengan minuman manis dan minuman 3 dalam 1. Selain itu, ia juga teh pilihan bagi mengatasi masalah terlalu letih dan mengantuk serta peneman ketika perlu travel jauh dan memandu dalam jarak yang jauh dan lama.

Pengenalan Cinch® Tea Mix Shaklee


Teh ini dikenali sebagai Cinch® ENERGY Tea Mix. Produk yang sangat eksklusif dan juga turut dikenali sebagai teh hilangkan mengantuk. Gabungan 3 jenis teh iaitu >> Teh Putih, Teh Merah dan Teh Hijau Redka. 

Dalam sekotak Cinch® Tea Mix, mengandungi 28 energy sachets. Cara bancuhan yang sangat mudah, boleh disediakan dengan air sejuk atau panas. Tiada kandungan gula (zero sugar) dan memiliki bau yang sangat harum. Cinch® Tea Mix minuman terbaik bagi menggantikan nescafe dan air kaffein.

Gabungan 3 Jenis Teh : Tingkatkan Tenaga & Metabolisma

  • Serbuk Teh Hijau Redka (Redka Green Tea Powder)
  • Ekstrak Teh Merah (Red Tea Extract)
  • Teh Putih (White Tea)

Cadangan Cara Bancuh Cinch® Tea Mix


Masukkan 1 sachet ke dalam air sejuk atau air panas >> Siap untuk di minum.
  • Boleh campur dengan madu/lemon
  • Boleh bancuh terus dalam air mineral dan minum

Keistimewaan Cinch® Tea Mix dan Kelainannya Berbanding Teh Lain
  • Selamat dan semulajadi
  • Penggalak tenaga semulajadi (energy booster)
  • Tambahan taurina yang terbukti secara penyelidikan untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  • Alternatif terbaik bagi menggantikan minuman berkaffein, soda atau minuman manis
  • Tanpa gelatin
  • Tiada perisa dan perasa tiruan
  • Tiada bahan pewarna dan pengawet
  • Tiada gula dan sebarang bahan pemanis

Fungsi dan Kebaikan Cinch® Tea Mix Shaklee
  • Untuk menggantikan minuman tinggi kaffein
  • Lebih berkhasiat daripada minuman kaffein
  • Sumber penggalak tenaga
  • Memberikan rangsangan kepada badan untuk penghasilan tenaga
  • Membantu mengurangkan inch loss
  • Memecahkan lemak
  • Menguruskan badan
  • Penggalak fokus, membantu bekerja dengan lebih fokus
  • Mengawal selera makan
  • Mengelakkan diri daripada mengunyah makanan selalu
  • Meningkatkan metabolisma 
  • Meningkatkan pembakaran lemak 3 kali ganda terutama bagi yang bersenam

Siapa Sesuai Cinch® Tea Mix?
  • Atlet sukan
  • Mereka yang susah fokus
  • Selalu letih dan mengantuk
  • Sering travel jauh
  • Memandu jarak jauh dan tempoh yang lama
  • Ingin mengurangkan ketagihan terhadap minuman manis dan 3-in-1
  • Sering lesu dalam kehidupan harian
  • Pekerja syif yang tak menentu
  • Pekerja yang banyak bekerja di waktu malam
  • Pelajar yang nak stay up belajar lebih masa
  • Nak kuruskan badan
  • Nak hilangkan inch loss
  • Ingin meningkatkan metabolisma badan
  • Mahu mengurangkan selera makan
  • Mahu mengurangkan craving makanan yang tidak berkhasiat

Testimoni Cinch® Tea Mix


1. Pengganti minuman berkaffein dan 3-in-1

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee gantikan nescafe
Saya minum Cinch Tea untuk ganti nescafe, tahan mengantuk pagi dan lepas lunch. Selepas minum Cinch Tea terus rasa segar! Tak perlu buang masa dengan tidur.

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee alternatif kopi untuk stay up
Cinch Tea best! Alternatif kopi masa study dulu untuk stau up. Setiap kali minum mata cerah dan metabolisma meningkat.

2. Bertenaga Stay-Up Malam dan Bekerja Malam

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee stay up malam
Badan segar. Siapa jenis stay up malam bangun 2-3 pagi, minumlah Cinch Tea. Tak mengantuk nanti.
Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee stay up malam
Jam 5 petang minum Cinch Tea sebelum jogging. Hasilnya tak mengantuk sampai jam 1 pagi walaupun siang tak rehat! Sangat sesuai untuk orang yang nak stay up -- memang bagi energy.


Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee kerja syif malam
Sejak cuba Cinch ni terus jatuh cinta. Penyelamat waktu nak buat kerja larut malam sampai ke pagi. Badan rasa segar, mata tak letih. Esok pergi kerja pun tak mengantuk. Kalau balik kampung, bawa bekal Cinch Tea drive terus ke kampung tanpa stop.


3. Tak Mengantuk dan Letih di tempat Kerja

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Suami minum Cinch Tea dia suka! Lawas dan tak mengantuk waktu kerja

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Kalau sehari tak minum. laloq je rasa. Setiap pagi saya bancuh gelas besar, letak 1 sudu kecil gula, minum sambil buat kerja.
Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Best sangat Cinch Tea, kalau ambil waktu mengantuk automatik badan segar. tak mengantuk dah. Energy lain dari yang lain.

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Beri tenaga yang superb! Kalai minum memang tak mengantuk dekat office. Kalau minum time petang boleh berjaga sampai 2-3 pagi. Saya suka!

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Kalau anak tidur lambat esoknya saya amek Cinch Tea, mata terang macam spotlight! Kalau jalan jauh husband minta bancuhkan untuk dia. 
Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Pagi saya bancuh Cinch Tea, ESP dengan Meal Shakes baru ada power! Kalau tak rasa malas nak buat apa-apa. Saya juga menyusu, bayi 8 bulan. Susu maintain banyak.


Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Suami tak boleh hidup tanpa Cinch Tea. Bukan elak mengantuk waktu drive je tapi memang amek setiap hari lepas breakfast. Nampak beza kalau amek mata segar bugar, buat kerja laju. Kalau tak amek, nampak lemau.

4. Memberi tenaga dan tak mengantuk drive jauh

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk drive jauh
Mata tak mengantuk sepanjang drive 6 hingga 7 jam

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk drive jauh
Mata segar nak drive

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk drive jauh
Saya rekemen pada student. Saya drive sorang dari KL ke Penang tak lemau langsung


5. Energy Booster dan Meningkatkan Metabolisma Badan

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee energy booster
Energy booster masa hiking tak rasa penat pun

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee energy booster
Sebelum ni stamina biasa je tapi lepas amek Cinch rasa stamina best masa kat gym

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee energy booster
Buat zumba berperluh macam mandi. Beza sangat kalau tak amek cinch Tea

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee energy booster
Saya amek Cinch Tea sebelum bersenam dan jogging. Bertenaga untuk lari lagi jauh. Kurang penat. Combo dengan Coq-Trol untuk lebih tenaga


6. Membantu Turunkan Inch Loss dan Berat Badan

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee inch loss turun berat badan
Berat badan cepat turun lepas habis pantang

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee inch loss turun berat badan
Berat statik akhirnya dapat turun

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee inch loss turun berat badan
Inch loss sharp! Badan berbeza


7. Mengurangkan Selera Makan dan Craving Benda Tak Berkhasiat

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee kurang craving dan selera makan
Ambil Cinch Tea hilang rasa craving

8. Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee untuk ibu menyusu dan mengandung
Loya waktu pregnant hilang! Minum Cinch Tea badan pun rasa segar

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee untuk ibu menyusu dan mengandung
Waktu hamil anak kedua rasa letih dan mengantuk. Selalunya amek kopi tapi saya tukar pada Cinch Tea memang best! Tak mengantuk dan tak tidur siang. Bertenaga walaupun anak pertama lasak.

DAPATKAN CINCH® TEA MIX SHAKLEE HARI INI

HARGA SEKOTAK CINCH® TEA MIX SHAKLEE :
1 KOTAK (28 SACHETS) RM 131.25 

CARA PENGGUNAAN :
Untuk orang dewasa sahaja. Ambil 1 sachet sehari bersama air sejuk atau panas.

DAPATKAN HARI INI :
Hubungi Syaza di talian 0187684817 untuk order CINCH® TEA MIX SHAKLEE (klik di sini untuk WhatsApp)



Continue Reading