Monday, 18 September 2017

Kecantikan Bermula Dari Dalam

Wah, macam pernah ku dengar ayat ini, tapi di mana ya? Ayat ape tuu? Ayat "kecantikan bermula dari dalam"

Ayat ni memang fofuler fuh fuh fuh. Gojes kelas kau mak jah. Kerana apa? Kerana kecantikan sebenar bukanlah terletak pada luaran semata-mata.

Haa baca betul-betul. Tidak semata luaran tetapi keduanya dalaman dan luaran memainkan peranan penting.




Pernah dengar produk Shaklee THE RADIANT 4?

The RADIANT 4 merupakan kombinasi antara 4 ITEM yang sangat mewah dan premium.

Dihasilkan dari bahan bermutu tinggi di tambah dengan kajian demi kajian yang dilaksanakan oleh pihak Shaklee bagi memastikan produk bermutu tinggi, The Radiant 4 memberi kepuasan peribadi bagi yang inginkan kecantikan seimbang dalaman dan luaran.

Apa item yang ada dalam The Radiant 4?

Ada
- ESP
- COLLAGEN POWDER
- VITAMIN C
- GLA COMPLEX

Kita pergi satu-satu okay. Rilek, jangan tercungap lagi. ESP merupakan MINUMAN KESIHATAN. Minuman berperisa soya yang sangat enak dan sedapp.

ESP

ESP secara asasnya berfungsi untuk membina semula sel kulit dan sentiasa renew cell kulit. Jadi tak ade la bertumpu bertempek je sel kulit mati dekat muka kita. Seronokkannn!!! 😍😍

COLLAGEN POWDER

Tugas utama adalah MENGANJALKAN kulit supaya kekal muda remaja awek cunn gitu. Ehhh, jangan tak tahu taw, Collagen Powder ni umpama ROKET dalam keempat siri ni. Dia boleh MEROKET jauhh ke kawah-kawah kulit untuk kulit gebu gebassa mengancam!

VITAMIN C

Ini rahsia sepanjang zaman! Siapa tak kenal Vitamin C teman kulit cantik. Tugasnya adalah MEMELIHARA kulit daripada radikal bebas. Pengambilan secara konsisten memberi manfaat berganda untuk kesihatan kulit umumnya dan kesihatan keseluruhan khasnya.

GLA COMPLEX

GLA, ehemm. GLA ni BFF perempuan taw. Dari anak dara, mak dara sampai semua peringkat usia gemarkan GLA. WHY? Sebab GLA membantu MEMELIHARA KELEMBAPAN dan KELEMBUTAN kulit kita. Kandungan Vitamin E dalam GLA membuatkan kulit lebih glowing dan pinkish naturally.

Kesemua empat item ni membantu untuk merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit bermasalah.

Dapatkan Shaklee dari Syaza hari ini dengan WhatsApp di 0187684817 atau boleh klik link bit.ly/FatinSyaza

Layari INSTAGRAM Syaza di @vitaminsyaza dan Facebook Personal dan Page Fatin Syaza.

Fatin Syaza,
Pengedar Shaklee Nilai & USIM,
COD Nilai | USIM | Bangi | Kajang | Putrajaya,
POS Shaklee Seluruh Malaysia,
syazaf92@gmail.com,
0187684817


Continue Reading

Friday, 15 September 2017

Vivix Shaklee Sebulan Bersama

Hai assalamualaikum semua. Selamat pagi. Salam Jumaat yang mulia dan penuh berkah.
Apa khabar semuanya? Semoga sihat dan sentiasa dalam lindungan Allah, Tuhan Yang Maha Melindungi.
Sihat itu nikmat, betul? Bak kata Raihan dalam lagu mereka, Demi Masa, Ingat 5 Perkara Sebelum 5 Perkara, Sihat sebelum Sakit :')
Macam real testimoni Vivix Syaza nak kongsi hari ini. But before that, nak notify semua pembaca yang budiman, bahawa produk Shaklee bukanlah bertujuan untuk merawat atau mendiagnos penyakit.
Dapatkan nasihat ahli perubatan/doktor jika anda perlukan ya! :)
Dan Shaklee merupakan supplement bukan ubat. Jadi sebagai manusia kita perlu sentiasa mencari ikhtiar dalam segenap hal.
Ok-lah, jom tengok reak testimoni daripada Cik Puan Nisa kita ni :')
"Ingat tak bulan 1 Nisa ada beli Vivix....." Bulan 1 haritu Cik Puan Nisa ada beli Vivix untuk IKHTIAR masalah diabetes terutamanya. Alhamdulillah selepas sebulan bersama Vivix ini hasilnya :D
.
Bacaan sebelum
 Diabetes : 6.3
 ECG Tak Cantik
 Darah ke Hati 93
.
Selepas SEBULAN berVivix
 Diabetes 5.2
 ECG Normal
 Darah ke Hati 44
.
Real testimoni alhamdulillah 
.
Disclaimer : Semua produk Shaklee tidak bertujuan untuk merawat, mendiagnos penyakit. Sila berjumpa doktor jika anda perlukan nasihat perubatan
.
Perlukan Vivix? Dapatkan dari Pengedar Sah Shaklee anda iaitu Fatin Syaza di 0187684817 atau boleh teruk klik link bit.ly/FatinSyaza
.
Fatin Syaza,
Pengedar Shaklee Nilai & USIM,
COD Nilai | USIM | Bangi | Kajang | Putrajaya,
POS Shaklee Seluruh Malaysia,
syazaf92@gmail.com,
0187684817
Continue Reading

Thursday, 14 September 2017

Vivix Shaklee dan Rokok

Assalamualaikum hai semua selamat petang. Menarik untuk dikongsikan hari ni. Syaza teruja sangat bab ketagihan merokok ni sebab ada dalam kalangan keluarga tersayang merupakan seorang perokok tegar.
Jadi besar harapan taw nak tengok mereka kembali untuk hidup sihat :') Syaza share salah satu testimoni merokok mencuba Vivix Shaklee dan membantu hilangkan ketagihan rokok.
ROKOK RASA HEMPEDU! 
Wah menarik ni. Jom ikuti perkongsian menarik ini.
nak share satu story..
Mmmm...segan dan agak malu bila ibu kita seorang perokok tegar kan...mak saya memang perokok tegar dari usia belasan tahun lagi...bukannya rokok daun..tapi rokok Dunhill... Dulu memang rasa segan dengan kawan2...dengan keluarga bakal suami..tapi tu la...bila kita nasihat...orang tua ni bukannya nak dengar...keraplah mak sakit perut yang teruk,mungkin sebab organ dalaman dia dah x berapa elok kot sebab sekarang umo dia dah 63tahun...tapi alhamdulillah...awal minggu lepas saya poskan VIVIX Shaklee kat mak saya...tup tup mak call saya..jeng..jeng..jeng...dia kata ubat apa yang saya bagi dia minum tu??? saya tanya kenapa? Dia kata rokok terasa PAHIT MACAM HEMPEDU!!.dia langsung xleh hisap rokok tu....saya kata itula ubat yang saya cari selama ni untuk dia...alhamdulillah...dah seminggu dia x beli dan x sentuh langsung rokok...dia cakap selera makan dia pun makin bertambah...ramai dah yang tegur cakap dia nampak berisi..alhamdulillah,syukur pada allah..akhirnya saya jumpa supplement yang betul2 sesuai untuk ibu saya...xpela kuar duit banyak sikit pu..IBU KITA SEORANG JE...selagi dia masih ada memang nak tengok dia sihat...
-Puan Norrizan Abd Ghani-
Untuk order & info tentang VIVIX SHAKLEE boleh dapatkan dengan Syaza sebagai pengedar Sah Shaklee anda :)
Fatin Syaza,
Pengedar Shaklee Nilai & USIM,
COD Nilai | USIM | Bangi | Kajang | Putrajaya,
POS Shaklee Seluruh Malaysia,
syazaf92@gmail.com,
0187684817
Continue Reading