Thursday, 14 September 2017

Vivix Shaklee dan Rokok

Assalamualaikum hai semua selamat petang. Menarik untuk dikongsikan hari ni. Syaza teruja sangat bab ketagihan merokok ni sebab ada dalam kalangan keluarga tersayang merupakan seorang perokok tegar.
Jadi besar harapan taw nak tengok mereka kembali untuk hidup sihat :') Syaza share salah satu testimoni merokok mencuba Vivix Shaklee dan membantu hilangkan ketagihan rokok.
ROKOK RASA HEMPEDU! 
Wah menarik ni. Jom ikuti perkongsian menarik ini.
nak share satu story..
Mmmm...segan dan agak malu bila ibu kita seorang perokok tegar kan...mak saya memang perokok tegar dari usia belasan tahun lagi...bukannya rokok daun..tapi rokok Dunhill... Dulu memang rasa segan dengan kawan2...dengan keluarga bakal suami..tapi tu la...bila kita nasihat...orang tua ni bukannya nak dengar...keraplah mak sakit perut yang teruk,mungkin sebab organ dalaman dia dah x berapa elok kot sebab sekarang umo dia dah 63tahun...tapi alhamdulillah...awal minggu lepas saya poskan VIVIX Shaklee kat mak saya...tup tup mak call saya..jeng..jeng..jeng...dia kata ubat apa yang saya bagi dia minum tu??? saya tanya kenapa? Dia kata rokok terasa PAHIT MACAM HEMPEDU!!.dia langsung xleh hisap rokok tu....saya kata itula ubat yang saya cari selama ni untuk dia...alhamdulillah...dah seminggu dia x beli dan x sentuh langsung rokok...dia cakap selera makan dia pun makin bertambah...ramai dah yang tegur cakap dia nampak berisi..alhamdulillah,syukur pada allah..akhirnya saya jumpa supplement yang betul2 sesuai untuk ibu saya...xpela kuar duit banyak sikit pu..IBU KITA SEORANG JE...selagi dia masih ada memang nak tengok dia sihat...
-Puan Norrizan Abd Ghani-
Untuk order & info tentang VIVIX SHAKLEE boleh dapatkan dengan Syaza sebagai pengedar Sah Shaklee anda :)
Fatin Syaza,
Pengedar Shaklee Nilai & USIM,
COD Nilai | USIM | Bangi | Kajang | Putrajaya,
POS Shaklee Seluruh Malaysia,
syazaf92@gmail.com,
0187684817

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")