Monday, 23 October 2017

New Skincare Shaklee : YOUTH

New Skincare Shaklee : Youth



Ok, tak sabar sangat dah ni nak tunggu kemunculan Skincare baru Shaklee! Dengar khabar bakal launch Feb 2018 ni. Weehu. 



Untuk pengetahuan korang semua, sebelum ni Skincare Shaklee adalah Nutriwhite dan Enfuselle. Sejak around July 2017, Shaklee dah stop production Nutriwhite dan Enfuselle secara global

Maksudnya? 
Maksudnya, dah takkan keluar dan tak ada lagi rangkaian skincare Shaklee yang bernama Nutriwhite dan Enfuselle ni. 

Masa yang kecoh dengan berita stop NW dan Enfuselle ni ramai frust dan buat stok sendiri siap-siap. 

Berbaloi, sebab satu tube cleanser dan toner semua penggunaan enam (6) bulan sampai setahun. 

So, yang pengguna setia memang buat siap-siap untuk diri sendiri. Malah, ramai customer baru yang memang NAK jugak walaupun dah taw tahun depan takkan ada lagi rangkaian dari NW dan Enfuselle. 

Patah tumbuh hilang berganti. Betul kan kata pepatah ni, hehe

Shaklee ganti dengan yang lebih baru, advance dan awesome!!!! 

Y.O.U.T.H Skincare Shaklee. Superb awesome. 

100% natural!

Tanpa,

  1. Parabens
  2. Hydroquinone
  3. Phtalates
  4. Mercury
Okay, Syaza sangat tidak sabar untuk try sendiri YOUTH ni. Tambahan pula, ianya BEYOND ORGANIC

Korang untung taw, wujudnya sebuah syarikat iaitu Shaklee yang sangat berintegriti tinggi. 


Shaklee mementingkan proses daripada biji benih penghasilan sesuatu produk sampai kepada packaging produk! 

Kerana itu la, bottle dan any barang Shaklee, packaging adalah jenis biodegradable. 

Sangat mesra alam! 😍

Opsss! Dengar citer, ada BB Cream sekali taww. 

I is tak sabar! 

So secara asasnya, YOUTH adalah :




Shaklee New Skincare! 
"YOUTH"
Wah, seronok tengok Master semua dah try YOUTH in advance dekat HQ Shaklee! 😁
So meh nak kenalkan dekat korang sekali YOUTH ni. 
Pengganti Nutriwhite & Enfuselle. 
Yang lebih superb, berkesan dan terrbaik! 
100% natural. 🍃
Bebas, 
❌ Parabens
❌ Phtalates
❌ Hydroquinon
❌ Mercury
Rangkaian YOUTH ada :
- Cleanser
- Toner
- Serum
- Moisturiser (SPF 50)
- Night Cream
Perfect! Empat (4) langkah UTAMA untuk penjagaan luaran. Add on, Vitamin C & Vitamin E sebagai vitamin dalaman untuk kulit.  
Dannnn, make sure, water consumption cukup serta pemakanan berkhasiat setiap hari. 
Perfectoo! 
Oh yer, YOUTH launch Feb 2018, hehe. 
So, boleh buat bajet 2018 siap-siap! 
Grab YOUTH untuk muda remaja, awet muda luar dan dalam! 😍
Tak sabarrrr nak ber-YOUTH! 
Dengar citer ada BB Cream sekali 🙊

Fatin Syaza, 
Pengedar Shaklee Malaysia, 
COD Available, 
Pos Shaklee Seluruh Malaysia, 
0187684817 (Touch to Wassap).  

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")