Hi Selamat Datang
Hubungi Syaza di talian +60 18 7684817 bagi maklumat lanjut
Get Started

Shaklee Baby : Mandian Bayi Organik

Posted On Sunday, 29 October 2017


Mak, ummi, ibu, bonda and ape je la gelaran korang kan, teruja tengok Set Mandian Baby from Shaklee ni! 🌸
Untung siapa pergi talk esok, dekat Sunway!! Dapat rasmikan Shaklee Baby ni. Set mandian bayi dari Shaklee, hehe
Satu (1) ticket, boleh dapatkan satu (1) set. Tunggu masuk Malaysia officially je ni, pastu bolehlah mak mak tu dapatkan hehe
Ni exclusive offer sape g talk esok, dengan satu (1) ticket boleh dapat satu. Dapat dengan diskaun besttt okeh! 😍
And of course main point dia nak sedut ilmu esok. Pasai postnatal & prenatal. Kehamilan & berpantang. Topik feveret perempuan~
Bapak bapak pun kena amek taw sekali, mudahkan keje mak mak 😁
"Talk pasal ape?" Bawah ni details dia, ⤵️
Topic : Holistic postnatal and prenatal care to support your baby's healthy grow

Speaker : Dr Sonhee Park, Senior Research Scientist Shaklee Corporation

Venue : Shaklee Home Office, Sunway 😍

Fatin Syaza, 
0187684817 (Touch to WhatsApp), 
Your Favourite Shaklee Distributor, 
Pengedar Shaklee Malaysia, 
COD Shaklee MELAKA, 
COD Shaklee Klebang | Malim | Cheng dan kawasan sekitar, 
Pos Shaklee Seluruh Malaysia. 

No comments

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")

Powered by Blogger.
/

Get In Touch

254-3, Lorong Bilal Baba, Melaka
+60 18 7684817
Mon - Sun (8am - 8pm)
syazaf92@gmail.com

Contact Form

Names

Email

Message

© Infinity. All Rights Reserved