Sunday, 5 November 2017

Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee Minuman Seisi Keluarga

ESP SHAKLEE UNTUK SEISI KELUARGA


Image result for happy family

Menariknya tentang ESP Shaklee adalah ianya boleh di kongsi bersama seisi keluarga. Bermula daripada ibu, ayah, atuk, nenek malah sehingga kepada kakak dan abang. Masing-masing berebut nak dapatkan MANFAAT dan KHASIAT dari ESP keluaran Shaklee.

Pemakanan yang sihat bermula dari rumah. Kerana hanya di rumah sahaja tempat yang selamat untuk kita pastikan sentiasa makanan yang di ambil kaya dengan nutrisi serta berkhasiat. Bukan itu sahaja, turut perku dititikberatkan ialah bahagian kebersihan makanan.

Sifat ESP dari Shaklee yang sangat on-the-go ini iaitu MUDAH DI BANCUH walau di mana saja kita berada menjadi antara salah satu faktor ianya digemari seisi keluarga. On-the-go dari ESP ini malahan turut membantu menjadikan suasana pagi lebih ceria kerana setiap daripada ahli keluarga mendapat manfaat dan khasiat iaitu salah satunya BERTENAGA sepanjang hari.

SERONOKNYA! Keluarga saya sentiasa ceria dan bertenaga setiap hari dengan ESP Shaklee :)

Membekalkan sembilan (9) asid amino penting untuk keperluan badan, ESP bukan sahaja enak di bancuh begitu sahaja, malah turut terdapat pelbagai jenis resepi berkaitan ESP Shaklee. Selain daripada itu, ESP Shaklee adalah BEBAS KOLESTROL serta MUDAH DI HADAM

Image result for zero cholesterol

Bagi warga emas, nenek, atuk malah ibu dan ayah kita, mereka sangat memerlukan makanan mudha cerna apabila memasuki tempoh umur emas berikutan menyokong sistem pembuangan di usia emas begitu. 

Image result for good digestive system

Dapatkan ESP Shaklee anda hari ini dengan Syaza. Hubungi Syaza di talian 0187684817 (Touch to Whatsapp)

Fatin Syaza,
Pengedar Shaklee Malaysia,
Pengedar Shaklee Melaka,
Pengedar VIVIX Melaka,
COD Shaklee Melaka,
Pos Seluruh Malaysia.


0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.