Friday, 29 June 2018

DTX COMPLEX DAN BENGKAK HATI

Assalamualaikum semua. Selamat pagi! Bagi yang tengah baca posting ni selain pagi, selamatlah ye untuk selain pagi itu, hehe


Apa khabar korang semua harini? Caza doakan semuanya baik-baik saja ya. Doakan Caza juga taw :)

Macam ni, haritu kan Caza teringat ada sorang adik ni, order DTX Complex Shaklee dari Caza. Actually takde lah "haritu" sangat pun, hihi! Order tu pada 26 Jun haritu. Adik ni baik sangat masyaAllah. DTX Complex tu adik ni belikan untuk ayah dia.

Ayah dia tengah kena bengkak hati. Jadi adiknya cuba cari ikhtiar dengan nak try DTX Complex sebab dok baca review, feedback and testimoni yang DTX ni boleh membantu untuk hilangkan bengkak hati. Terkejut taw Caza! Sebabnya bengkak hati tu dah sampai tahap perut ayah dia macam busung katanya.

"Macam mana boleh jadi macam tu?"
"Ayah makan ubat banyak, jadi doc kata semua tu efek kat hati dia,"

Allahu. Biasanya memang macam tu la. Itu yang Caza risau dekat mak Caza. Mak makan ubat banyak. Doakan Caza dapat supply Vivix dekat mak setiap bulan ya kawan-kawan. Kita semua mesti nak yang terbaik untuk mak ayah kita, betul?

Kita ikhtiar, kita cuba dan semestinya dalam mencuba tadi kita pilih yang terbaik. As for me dan adik tadi, yang terbaik setelah timbang tara pilihan lain semestiya jenama Shaklee. Selain dari sebab Shaklee ni dah hampir 100++ tahun dalam pasaran dunia, kajian yang third parties buat untuk Shaklee yang nama jowo-nya Landmark Study, lagi kukuhkan untuk yakin Shaklee is the best!

So far living proof dari Shaklee memang awesome. Living proof tu maksudnya bukti orang hidup yang masih consume Shaklee dan sihat walafiat. Ramai taw! Dah consume sampai berpuluh tahun dan alhamdulillah syukur masih dikurniakan kesihatan yang baik.

Actually kesihatan ni kita jaga sebelum kita kena sakit. Bila dah sakit, namanya kita nak ubati, bukan jaga. Pernah dengar kan, mencegah lebih baik dari merawat?

Ok, membebel ke situ pulak dah. Hehe. Selingan, iklan jap.

Kalau korang nak taw, puasa haritu, suami Caza kena denggi taw. Sedih iolls, uolss. Jap, tapi kenapa nak sedih? Sepatutnya Caza happy sebabnya suami Caza direzekikan Allah sakit dalam bulan yang mulia iaitu Ramadhan!

Means what?

Means, dosa suami Caza terhapus sepanjang kesakitan yang beliau alami. Sakit adalah penghapus dosa! :') Tahniah sayang.

Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang
Waktu Melawat Suami di Wad di HTAR Klang

Dan, korang nak taw lagi tak? Efek lepas kena denggi tu, hati suami Caza bengkak! Memang apa lagi terus Caza bagi suami makan DTX Complex.



Mesti ada yang tertanya-tanya kan kenapa dalam banyak-banyak produk Shaklee, kena amek DTX Complex?

Sebabnya, kawan-kawan, DTX Complex ni KHAS untuk hati. Memang untuk Liver Health, kesihatan hati, Senangkan! Haha. Tak payah nak pilih lagi dah. Terus ngap DTX Complex yang memang Shaklee dah khususkan untuk kesihatan hati.

Bengkak Hati Shaklee
DTX Complex untuk kesihatan hati

.
Hubungi Caza di talian 018-768-4817 untuk order DTX Complex :)


0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")