Saturday, 14 July 2018

Adakah Shaklee Selamat?

Adakah Shaklee Selamat Digunakan? Dengan lambakan produk di pasaran, ramai tertanya-tanya tentang selamat atau tidak tentang produk tersebut. Shaklee juga tak terlepas dari pertanyaan, "Adakah Shaklee Selamat Digunakan?" 

Sudah menjadi suatu kemestian bagi kita sebagai pengguna terutama pengguna kali pertama untuk bertanya tentang Shaklee selamat atau tidak. Ianya adalah hak kita sebagai pengguna. Itulah yang membezakan pengguna yang bijak dengan yang lain. 

Shaklee merupakan produk yang selamat digunakan. Shaklee selamat digunakan oleh semua lapisan masyarakat tanpa mengira lelaki ataupun perempuan. 

Rangkaian produk Shaklee bukan sahaja terdiri daripada supplement dan vitamin, malahan, produk Shaklee terdiri daripada skincare, penjagaan rambut & penjagaan rumah. Produk Shaklee selamat digunakan. 

Shaklee telah wujud sejak 100 tahun yang lalu dengan pengasasnya iaitu Dr Forrest C. Shaklee. Dr Forrest dengan prinsip bahawa menggunakan alam semulajadi dalam kesihatan adalah baik untuk manusia. 

Kerana itu trademark Shaklee adalah Natural | Safe | Proven. 

Natural

Shaklee merupakan produk semulajadi yang selamat digunakan. Semua bahan yang digunakan Shaklee adalah yang bersifat natural. Sebagai contoh, Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee merupakan ekstrak soya yang Non-GMO. 

Bukan itu sahaja, Shaklee amat mementingkan konsep biodegradable. Botol dan packaging yang digunakan Shaklee bersifat biodegradable. 

Safe

Shaklee selamat digunakan. Kajian unggul yang dijalankan Shaklee merupakan satu titik tolak yang menunjukkan bahawa Shaklee berani dan yakin dengan keselamatan produknya ke atas pengguna. 

Kajian unggul ini telah dijalankan oleh sekumpulan pakar yang diketuai Dr Gladys. Sila baca di sini untuk maklumat lanjut. 

Proven

Dalam Landmark Study Shaklee, Shaklee terbukti selamat ke atas penggunanya. Pengguna Shaklee yang mengamalkan Shaklee lebih dari 20 tahun, memiliki kesihatan yang lebih
Share:

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.