Wednesday, 29 August 2018

Terima Kasih Peserta Giveaway Pertama Syaza : Teka Tong ESP Shaklee

Alhamdulillah, giveaway pertama dah selesai. Giveaway pertama; teka tong ESP Shaklee yang mana ada ESP sebenar. Syaza ni memang setia dengan ESP sejak dari 2017. 

Kenapa Banyak Sangat Tong ESP Syaza? Syaza Guna ESP untuk apa?

Syaza guna awalnya untuk kulit. Sebab kulit Syaza dulu penuh parut hitam kesan dari masalah jerawat yang sangat banyak! Banyak dah tong dia kat rumah ni. Yang tunjuk dalam gambar giveaway, adalah sebahagian darinya saja.

pengedar shaklee melaka
Banner Giveaway Pertama Syaza -- Gambar dari kabinet dapur :)

Sebab dah banyak dan tong dari Shaklee termasuk botol-botol semua jenis biodegradable dan kedap udara, so Syaza guna untuk buat benda lain. Selain dari berguna letak benda lain tu, ianya juga free cost marketing. Orang datang rumah, ESP di mana-mana. 

Fullname ESP ni adalah Energizing Soy Protein. Boleh baca selanjutnya tentang ESP di entri yang Syaza sediakan di bawah ini ya.


Nervous sebenarnya buat giveaway, risau tak ada orang join, hihi. Alhamdulillah ada yang join. Blogger semua memang supportive! Semuanya baik hati dan awesome.

Jawapannya ialah, tong nombor 5. Mostly teka tong nombor 3. Hihi. Ramai suka yang tengah-tengah ya. Selain ESP, dalam gambar tu juga, tong lain Syaza isi dengan gula, tepung, milo pun ada! Dan ada tong kosong juga.

Ikutkan syarat awalnya, kalau tak achieve 15 orang Giveaway akan terbatal. Dan ya memang tak cukup 15 orang. Hadiah asal adalah RM 10. Tapi disebabkan tak capai syarat minimum giveaway; 15 orang tadi, so kira cancel hadiah tapi, Syaza akan gantikan dengan penghargaan lain sebagai menghargai usaha mereka yang join giveaway pertama Syaza ni.

Penghargaan untuk peserta giveaway pertama Syaza : Tersenarai dalam bloglist Syaza bermula hari ini sehingga 20 September 2018

Tahniah pada semua yang berjaya :

congratulation word png image

Cik Tie : http://www.ciktie.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html?m=1
Shikin Razali : http://www.shikinrazali.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html
Sayidah Napisah : http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html
Z3tty : https://z3tty.blogspot.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html
Shahida Dzulkafli : http://kasihkuamani.blogspot.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html
Ejulz : http://ejulz.blogspot.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html
Adna : http://adna2029.blogspot.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html
Annur Syuhadah : https://www.annursyuhadah.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html
Hani Fadhlina : http://jombercontest.blogspot.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html
Azieta Adam : https://azietaqniza.blogspot.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html
Ika Scoid : https://ikashoid.blogspot.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html 
Mastura Nasarudin : http://masturanasarudin.blogspot.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html
Messarah : https://messarah.blogspot.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html

Dapatkan konsultasi percuma hari ini untuk produk Shaklee bersesuaian dengan anda, hubungi, 018-7684817 (Klik sini untuk WhatsApp)

Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Melaka

Pengeposan ke seluruh Malaysia

5 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")