Monday, 13 August 2018

Testimoni ESP Shaklee : Berat Badan Turun 5 Kilo

Assalamualaikum wbt. Excited dan teruja sangat Syaza nak share empat (4) testimoni dan feedback atau Syaza lebih suka panggil Shaklee Effect.

Ni semua adalah feedback dari pelanggan Syaza sendiri taw. Syaza namakannya sebagai Ros. Memang Ros pun namanya. Ros berumur 25 tahun dan dah ada anak seorang yang berumur 4 tahun sekarang ni pada 2018.

Awalnya Ros berurusan dengan Syaza dan dapat hubungi Syaza melalui nombor telefon di instagram @vitaminsyaza. Masa tu Ros nak beli ESP untuk tenaga. Beliau gunakan banyak tenaga sebab jaga kedai runcit miliknya seorang diri. Kata Ros, ada pekerja tapi selalu buat hal pekerjanya. Akhirnya Ros terpaksa jaga sendirian dan kadang-kadang rasa letih.

cod shaklee melaka


Syaza pada awalnya cadangkan Coq-Trol dan ESP pada Ros. Dan Ros memilih salah satu iaitu ESP. So, Syaza pun COD/hantar pada Ros memandangkan Ros duduk di Melaka dan Syaza sediakan perkhidmatan COD Shaklee ke Melaka!

Oh ya secara spesifiknya Syaza hantar COD ESP Shaklee tu di Tesco Cheng Melaka!


Jadinya, kali ini, adalah follow up yang ketiga dari Syaza untuk Ros. Amazingly, follow up kali ni sangat mengagumkan! Syaza berjaya 'korek' dari Ros yang cantik ini rahsia-rahsianya yang lain. Rupanya Ros dan ahli keluarganya memang pengguna tegar jenama Shaklee termasuklah suami beliau sendiri!

Dua (2) Shaklee Effect dari Orang yang Sama

1. BERAT BADAN TURUN 5 KILO DENGAN ESP

Wah! Ini paling awesome dan best. Selepas EMPAT (4) BULAN Ros bersama ESP dari Shaklee, Ros berjaya turunkan berat badan sebanyak 5 kilo! Waktu pertama kali Ros ambil ESP, waktu itu berat Ros adalah sebanyak 55 kilogram. Sekarang dah 50 kg!

"Uit.. Haha.. X la syaza.. Gambar profil gmbar sebelum ade anak..39 kilo je dulu.. 😂 Hehe.. Mse beli esp dlm 55 kilo..skrg alhamdullilah trun lepas amal kan esp mlm2.. Skrg dah 50..target nk 45..😌.."

cod esp shaklee melaka

ESP memang sangat membantu menurukan berat badan kerana ESP adalah makanan yang mempunyai indeks glismik rendah. Ia tidak menukarkan makanan terus kepada gula dan tenaga secara cepat! Makanan di proses perlahan-lahan dan tidak akibatkan lemak bertapa dengan mudahnya dalam badan kita.

Siapa amalkan ia terutama sekali jika follow resepi ini, memang cepat slim dan kurus. Kita akan kurang rasa nak menguyah dan craving dengan ESP. 

2. TULANG ANAK KUAT, DOKTOR PUJI

Anak Ros sekarang dah 4 tahun. Dan Ros ambil Shaklee iaitu B-Complex (dengan Asid Folik) dan Ostematrix sebagai vitamin waktu hamil. Ros tak ambil dari KK atau hospital. Sepenuhnya Shaklee.

Doktor puji, tulang anak Ros kuat berbanding bayi seusianya. Ostematrix adalah vitamin kalsium, yang membekalkan keperluan kalsium secukupnya pada ibu hamil dan termasuk dalam Set Hamil Shaklee.

"Tp ros kenal shaklee mmg dah lme.. Mse pregnant mkan yg ostometrix ape nyah nme.. Untuk calsium.. Ros mkn tu dgn obimin je.. Sepnjang pregnant.. Alhamdullilah.. Best.. Ank pun kuat.. Doktor ckp tulang ank ros kuat.. Mukin sbb calcium kan..."

shaklee cod melaka
shaklee cheng melaka

Nasihat Ros pada Semua

Dan Ros tinggalkan nasihat supaya sesiapa yang selepas bersalin sangat wajar dan perlu ambil Set Bersalin Shaklee supaya berat badan tak naik mendadak macam beliau. Sebenarnya berat asal Ros adalah di bawah 50 kg sebelum kahwin dan beranak!

cod set bersalin shaklee melaka

Alhamdulillah setelah jumpa kembali ESP, berat turun 5 kilogram!

Happy-nya! 💝💞

.
Jika ada sahabat atau kenalan atau ahli keluarga anda memerlukan serta sedang mencari produk Shaklee sila hubungi Syaza di nombor yang tertera. Syaza akan bantu dan sediakan free product consultation untuk anda semua.

018-7684817 (Klik sini untuk Wassap)

Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Melaka

Pengeposan ke seluruh Malaysia


0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")