Friday, 3 August 2018

Testimoni ESP : Kulit Cantik Bebas Jerawat

Hai readers yang dirahmati Allah. Assalamualaikum semua dan selamat petang :)

Petang ni Syaza nak bercerita sedikit mengenai Energizing Soy Protein atau pun singkatannya adalah ESP. Untuk pengetahuan semua, ESP ni salah satu fungsinya adalah untuk memperbaiki struktur kulit kita. πŸ‘πŸ’“


ESP yang di bancuh bersama pisang dan susu segar. So yummy and refreshing! πŸ’“
Syaza ringkaskan di sini, antara fungsi dan manfaat ESP Shaklee untuk kulit kita ialah :

  • Tona kulit lebih sekata
  • Parut jerawat lebih pudar
  • Jerawat susah nak hinggap
  • Pori muka mengecil 
Kalau semua nak tahu, dulu Syaza ada masalah kulit yang sangat teruk. Jerawat dan parut bersepah! Ahaks. Segan I. Start kahwin sampai sekarang dah hampir setahun Syaza bersama ESP. And hasilnya sangat best. Jerawat susah nak naik + parut cepat pudar dengan ESP Shaklee ni! πŸ˜‡

Bukan Syaza sorang je taw. Ramai lagi yang dah dapat manfaat dengan ESP ni πŸ˜ƒ:

1. JERAWAT SUSAH NAIK + PARUT PUDAR

"Assalamualaikum Puan Farah, nak bagi testimoni la sikit. Selepas consume ESP hari tu. Saya rasa kulit saya ni dah kurang jerawat naik. Kalau dulu berlumba-lumba naik. Time period lagilah. Tapi sejak amalkan ESP memang susah nak naik. Parut-parut dah makin pudar,"

COD Shaklee melaka


2. KULIT LEMBAP

"ESP bila dah lama minum macam addicted pulak. Sedap. Maybe sebab ada rasa soya sikit. Satu yang saya nampak setakat ni kulit. Sebab kulit jadi lembap-lembap sikit,"

ESP Shaklee Melaka

3. TONA KULIT SEKATA


"Sejak consume ESP ni, tona kulit makin sekata!"
Testimoni ESP Shaklee

4. JERAWAT SUSAH NAIK + NO MORE SUNBURN


"Sejak menjak consume ESP ni kan, kulit jarang naik jerawat, dan baru terperasan muka dah tak cepat sunburn. Kalau tidak, tak boleh kena panas sikit, mesti meqelit (loghat utara, maksudnya kelihatan bersinar, berminyak muka),"
testimoni esp shaklee

ESP dari Shaklee memang the best suplimen untuk atasi masalah kulit kita. Syaza sediakan perkhidmatan penghantaran produk Shaklee di Melaka dan pos ke seluruh Malaysia. 

Sebarang pertanyaan dan info boleh hubungi Syaza di 0187684817 atau klik sini untuk wassap. πŸ˜‡

Fatin Syaza | Stokis Vivix Shaklee Melaka | 0187684817 (Touch to Wassap)

COD Shaklee Melaka + Pos Seluruh Malaysia

Baca Info Penting ESP di sini

7 comments:

  1. Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

    Keep it up! www.halloweendayusa2018.com

    ReplyDelete
  2. bestnya jerawat susah naik. sha skrg jerawat naik mcm cendawan hm

    ReplyDelete
  3. Syok kalau dapat kulit flawless 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. yang penting kulit sihat sbab ada yang flawless tapi x sihat.. :D

      Delete
  4. masyaALLAH, asbab ESP,patot lah kulit syaza makin lawa dan cantik;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah syukur kalau idok barangkali masih mencari produk apa yang sesuai hihi

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")