Sunday, 12 August 2018

Testimoni ESP : Susu Banyak dan Pekat


Assalamualaikum hai readers yang dikasihi Allah! So today Syaza nak share dua testimoni khas ESP yang berfungsi sebagai milkbooster untuk ibu-ibu menyusukan anak. ESP atau nama penuhnya Energizing Soy Protein (ESP), adalah suplimen asas dalam Set Menyusu Shaklee

Testimoni ESP : Susu Banyak dan Pekat

1. SUSU MAKIN PEKAT

Pengalaman pelanggan yang menyusukan anak pertama. Pelanggan ini ambil ESP pagi dan malam. Bukan sahaja susu makin pekat malah banyak! Dan si ibu juga lebih kenyang sampai tengahari.

Maksudnya mudah proses ibu untuk menguruskan berat badan dalam masa yang sama dan kurang masalah craving walaupun sedang menyusukan anak.

"Rasa kenyang sangat. Aku minum satu sudu besar pagi, dua sudu besar malam. Pagi kenyang sangat sampai tengahari. Alhamdulillah susu makin pekat, banyak plak tu! Nanti nak tengok lagi apa perubahan dia,"

cod shaklee melaka

2. ANAK MENYUSU NON-STOP 3 JAM SUSU BANYAK

Pelanggan seterusnya yang bernama Puan Ena, mengambil ESP sebagai milkbooster. Untuk makluman semua, anak Puan Ena walaupun berusia 9 bulan tapi, kurang sangat makan solid food. Yela, sepatutnya start 6 bulan anak kita dah makan, betul?

Tapi, anak Puan Ena, lain. 90% anak Puan Ena masih nak menyusu, hanya 10% sahaja makan solid food. Mujur Puan Ena pilih ESP sebagai milkbooster. 

Anak beliau menyusu 3 jam non-stop. Dan hasil konsisten, Puan Ena bukan sahaja dapat susu yang banyak, meriah dan pekat, malah bekas parut jerawat hilang dan pudar!

Dan Puan Ena dapat badan yang lebih bertenaga walaupun menyusukan anak di bulan puasa sampai 3 jam tanpa berhenti.

Baca lanjut : ESP Pudarkan Parut Jerawat

"ESP first product Shaklee yang Ena cuba. Untuk tambah susu. Waktu tu anak dah 9 bulan tapi anak Ena tak suka solid food. So memang 90% bergntung pada susu ibu lagi, dia sangat montel orangnya. Masa umur 4 bulan dah pakai diapers saiz L. hihi

Memang susu meriah dan yang best bekas-bekas jerawat kat muka pudar dan akhirnya hilang. Badan pon tak penat, dapat puasa penuh tahun tu walaupun anak boleh menyusu 3 jam nonstop. Alhamdulillah,"

cod shaklee melaka

Jika ada rakan-rakan atau ahli keluarga anda yang ada masalah kurang susu atau susu tidak pekat, boleh hubungi Syaza untuk dapatkan maklumat lanjut seperti no yang tertera dibawah:-

018-7684817 (Klik sini untuk Wassap)

Page FB : Pengedar Shaklee Melaka - 0187684817
Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")