Monday, 13 August 2018

Testimoni Set Jerawat Shaklee

Jerawat ada macam-macam jenis taw. Ada yang jenis merah, jenis tak berapa merah, kecik, besar, halus macam pasir. Macam-macam! Tapi kali ni Syaza nak kenalkan dengan testimoni yang asalnya memiliki jerawat jenis besar dan merah malah kadangkala bernanah, alhamdulillah now, dah okay dan beransur pulih dengan Shaklee.

Pelanggan Cik Adik manis ni, amalkan tiga (3) item taw iaitu

  1. Alfalfa Complex
  2. Energizing Soy Protein (ESP)
  3. Vitamin C
Testimoni Set Jerawat Shaklee 

"Hi Sis! Good morning. So far vitamin ni bagus, Sis. Jerawat saya makin kurang sangat-sangat sudah. Sangat-sangat saya in love dengan vitamin tu,"

testimoni set jerawat shaklee

"Rasa nak menangis tengok muka macam tu (jerawat besar merah-merah). But now semua mulai slowly sikit-sikit berhenti merah sudah. Jerawat pun malas-malas nak timbul sudah. Suka sangat-sangat dengan vitamin ni!"

Happy-nya kulit dah pulih dan jerawat pun taknak datang dah guna Set Jerawat Shaklee. 😍😍😍

.
Oh ya! Siapa nak teka adik manis ni berasal dari mana? Boleh agak dari dialek atau loghat WhatsApp-nya taw :) Ha marilah teka.

Jika ada sahabat atau kenalan atau ahli keluarga anda memerlukan serta sedang mencari produk Shaklee sila hubungi Syaza di nombor yang tertera. Syaza akan bantu dan sediakan free product consultation untuk anda semua.

018-7684817 (Klik sini untuk Wassap)

Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Melaka

Pengeposan ke seluruh Malaysia


0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")