Monday, 10 September 2018

Selamat Bercuti : Share Apa Aktiviti Waktu Cuti di Komen ")

Selamat bercuti kawan-kawan blogger! Apa nak buat waktu cuti ni ya? Hihi. Tidur? Aipp jangan. Membazir waktu kalau tidur lama-lama. Sayang masa, terbazir macam tu je. Sempena cuti hari ini, Syaza nak share apa yang kita boleh buat waktu cuti ni. Cuti dua hari pulak tu. Isnin dan Selasa ")

Selamat Bercuti

Ini apa yang Syaza selalu buat waktu cuti :

1. Bercuti Bersama Tersayang
2. Masak Makanan Rare
3. Jalan-jalan Cari Makan
4. Bermain Bersama Anak-anak
5. Blogwalking 
6. Kemas Rumah
7. Spring Cleaning Rumah
8. Membaca Buku

Dan banyak lagi!

Mana taw nanti Syaza boleh follow, korang share la apa korang buat waktu cuti-cuti selalunya dekat komen, boleh? ")

Untuk dapatkan Shaklee hari ini, hubungi, 018-7684817 (Klik sini untuk WhatsApp)

Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Shaklee Melaka

Pengeposan ke seluruh Malaysia

3 comments:

  1. sha kalau cuti, tido je hahaha kumpul balik tidur yang takcukup

    ReplyDelete
  2. ekin bercuti ke melaka,, tapi disebabkan ramai sangat orang dekat bandar melaka sampai sesak jalan,, terus tak dapat berjalan.. hahaha.. jadinya tak bercuti lah sangat kitaaaa.

    ReplyDelete
  3. Aktiviti bersama keluarga.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")