Sunday, 2 September 2018

Testimoni Ikhtiar GLA Complex : Berjaya Hamil Selepas Lama Menunggu

Bagi wanita yang sudah berumahtangga, memiliki cahaya mata adalah antara perkara terindah bagi diri mereka. Ia bukan sahaja dapat membuat sesebuah rumahtangga bahagia, malah, anak adalah saham dunia dan akhirat.

testimoni gla complex kesuburan wanita

Namun begitu, masalah haid tak teratur kadangkala menyumbang kepada timbulnya masalah kesuburan dalam kalangan wanita. Kerana itu dalam Set Kesuburan Shaklee ada dimasukkan sekali didalamnya, vitamin bagi mengawalatur dan membantu masalah haid tak teratur. All in one!

Hari ini Syaza nak share kepada semua testimoni haid kembali teratur selepas berikhtiar menggunakan GLA Complex dari Shakle yang akhirnya atas izin Allah membawa kepada kehamilan yang lama di nanti.

1. Perkongsian dari Farah Eliana : Haid Teratur Hamil 5 Bulan

"Saya TTC anak pertama, both consume Set Subur. Consume 3 bulan, lekat. GLA Complex, Vitamin C, Alfalfa, B-Complex. Husband amik Vitamin E dan Zinc Complex. Masa tu Zinc ada lagi. Second baby TTC, saya detox dulu. Anak sulung setahun 6 bulan. Detox meal plan day 7 sebab anak fully BF. At the same time konsisten amik GLA dan Vivix. Lepas amik GLA baru saya period. Sebelum tu tak period sebab BF anak. Alhamdulillah now pregnant nak masuk 5 bulan dah,"

testimoni gla complex ikhtiar hamil

2. Perkongsian dari Arinie Ghazali : GLA Complex 2 Biji Sehari Akhirnya Double Line

"Saya pun pregnant anak ke 3 asbab GLA Complex. Heheheh. Sekarang anak dah 1 tahun 10 bulan. Mula-mula ambil GLA 1 biji sehari tak de kesan. Ambil 2 biji sehari alhamdulillah jadi double line!"

berjaya pregnant dengan gla complex shaklee

3. Perkongsian dari Najihah Sudi : Betulkan Kitaran Haid untuk Hamil

"Saya dah 2 kali berjaya hamil dengan Set Subur Shaklee. Saya susah nak hamil sebab period memang problem sungguh. Asyik lari. So 1st thing, saya betulkan time period tu dengan GLA Complex. Sambil tu makan sekali B-Complex, Vitamin C, Vita-Lea. Lepas dah betulkan kitaran haid, lepas 3 bulan disahkan hamil. Kali ni plak, lepas 2 bulan lekat juga. Alhamdulillah Allah mudahkan,"

ikhtiar nak pregnant dengan gla complex shaklee berjaya

Dapatkan Shaklee hari ini, hubungi, 018-7684817 (Klik sini untuk WhatsApp)

Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Melaka

Pengeposan ke seluruh Malaysia

2 comments:

  1. ikhtiar selagi boleh tak salah. insyallah ada rezeki Dia akan kasi =)

    ReplyDelete
  2. produk terbaek.. semoga membantu mereka yg memerlukan.. Insyaallah ikhtiar..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")