Tuesday, 4 September 2018

Testimoni Set Jerawat Shaklee : Jerawat Besar Dah Kecut (Disertakan Harga Set Sekali)

Secara peribadi, Syaza sendiri makan Set Jerawat Shaklee ni taw. Sebabnya dulu Syaza ada masalah kulit yang teruk. Berjerawat yang tak pernah surut-surut. Sampailah Syaza jumpa dengan Shaklee tahun 2016. Now, alhamdulillah kulit memang dah ok sangat. Bersih!💃

Jadi hari ini Syaza nak share dua testimoni yang juga amalkan Set Jerawat  dari Shaklee ni untuk kita semua lihat. Siapa yang ada masalah kulit berjerawat tu Syaza sangat syorkan untuk cuba Set Jerawat ini. 


Dalam Set Jerawat ini ada dua item iaitu :

Fungsi kedua-dua ni adalah untuk mengecutkan jerawat kita dan ESP mempunyai extra manfaat iaitu mengembalikan sel kulit kita kepada sel kulit yang lebih baik dan normal. Apabila sel kulit pulih, mudah untuk jerawat kecut dengan sangat cepat! Menariknya, ESP dan Vitamin C dari Shaklee ini, kita boleh buat masker taw. Lagi cepat surut jerawatnya. 

Dan penjimatan berganda, kerana ESP ni satu tong dia besar iaitu 850 gram. Vitamin C pulak sebotol ada 180 tablet. Boleh guna selama maksimum 6 bulan penggunaan. Banyakkan! Jimat. Harganya pula berbaloi.

Harga Set Jerawat Shaklee
🔹 Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee RM 161.25
🔹 Sustained Released Vita-C Plus Shaklee RM 97.50
Total adalah RM 258.75

Testimoni Set Jerawat Shaklee (Jerawat Dekat Muka Hilang)

Jerawat Besar Faiz dah Tak Ada

Faiz, seorang lelaki juga mementingkan kebersihan dan kecantikan kulit. Dia ada masalah jerawat di kawasan muka dan telah mencuba sendiri manfaat Set Jerawat Shaklee ini. Bukan sahaja dapat manfaat jerawat besar hilang, tapi pakej bersama dengan badan lebih bertenaga dan sakit kepala dah kurang!

"Terbaik cikgu, alhamdulillah. Jerawat-jerawat yang dulu besar-besar sekarang dah tak ada. Badan pun rasa lebih bertenaga walaupun penat. Sakit-sakit kepala yang saya dengan mak saya selalu kena tu pun dah kurang,"

testimoni set jerawat shaklee

Untuk dapatkan Shaklee hari ini, hubungi, 018-7684817 (Klik sini untuk WhatsApp)

Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Shaklee Melaka

Pengeposan ke seluruh Malaysia

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")