Tuesday, 25 September 2018

YOUTH Skincare Shaklee dan Majalah Hijabista Edisi Oktober - Disember 2018

Dulu, Syaza sangat suka baca majalah seperti Nur, Dara, Remaja, Hijabista, Bintang Kecil, Mingguan Wanita, dan macam-macam lagi. Tapi itu dulu, waktu masih anak dara, hihi. Suka menggayakan tudung yang model-model gayakan dalam majalah, walaupun tak jadi haha
Dah sangat lama tak beli lagi dan baca majalah-majalah ni semua. Kali ni rasa nak beli. 

Nak tahu kenapa?

Hari ini, Syaza sangat teruja! Rasa nak grab segera majalah Hijabista edisi Oktober dan Disember 2018. Eh! Bukan sebab Syaza ada dalam majalah tu. Sebabnya, ada review tentang skincare Shaklee : YOUTH.


youth shaklee masuk majalah

Terus lompat ke page 86, dimuatkan di dalam majalah Hijabista ini, 4 page penuh tentang temubual bersama 4 orang gadis menawan yang menggunakan YOUTH dan jatuh hati dengan skincare beyond organic Shaklee ni. Seronoknya! Siapa saja yang dah gunakan YOUTH pasti akan tertarik dan jatuh hati. Kebetulan, bulan ni ada promo YOUTH taw ^^

youth shaklee masuk majalah

Syaza kepilkan bersama gambar yang dimuatkan dalam majalah tersebut tentang YOUTH. Siapa ada beli majalah Hijabista edisi ini? Boleh share dengan Syaza tak? Hihi

3 comments:

  1. terbaik.saya dropship shaklee dulu.dan pernah makan esp shaklee.youth ni belum cuba lagi.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")