Monday, 29 October 2018

Aktiviti Harian Syaza


Ok, hari ni, nak cerita dekat semua aktiviti harian Syaza. Walaupun entah siapa la yang nak tahu hahahaha, tapi Syaza nak stori mori jugak.

Apa pun SALAM PERKENALAN bagi yang baru berkenalan. Hai, dan assalamualaikum :)

Kalau uols nak tahu, Syaza now currently berumur 26 tahun dan merupakan seorang isteri dan ibu. Syaza fulltime housewife. And now Syaza juga buat bisnes Shaklee dari rumah sepenuh masa. Blogging is my hobby and also my place to berniaga juga.

Setiap hari, what I do dah jadi rutin. So what did I do everyday?
1. Bangun (mestilah, kalau tak bangun macam mana nak mulakan hari, luls~)

Hahah, melawak ja nohhh. Syaza senaraikan dalam bentuk bullet list la senang.

  1. Bangun pagi
  2. Solat
  3. Masak
  4. Mandikan anak
  5. Dodoikan anak
  6. Main dengan anak
  7. Coach team business
  8. Masak lagi
  9. Kerja-kerja marketing di media social
  10. Dhuha
  11. Update blog
  12. Blogwalking
  13. Call mak/abah
  14. Follow up customer
  15. Masak lagi
  16. Reply message customer dan prospek
  17. Layan suami
  18. Tidur
  19. Tengok Rome dan Emma
  20. Tengok Shikha Gupta
  21. COD barang customer
  22. Pos barang customer

Semua ni tak ikut turutan taw, ahaha.  Korang plak macam mana aktiviti seharian korang? :)

I AM A WORK AT HOME MOTHER > JANA INCOME RM 2,000 DARI RUMAH JE :)

3 comments:

  1. Baca rutin Syaza buat akak fikirkan rutin akak hehehee Sekarang ni akak tengah cuti. So, ‘take forty winks’ wajib ada dalam rutin 😆

    ReplyDelete
  2. 19 20 citer paa tak tau pun hahaha

    ReplyDelete
  3. Hahaha.. Memanglah kena bangun dulu Syaza.. Barulah boleh mulakan rutin harian.. Kikiki..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")