Friday, 19 October 2018

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

kelebihan ahli shaklee

Banyak ke sikit? 

Itu persoalan penting. Adakah dengan menjadi ahli Shaklee seseorang dapat manfaat yang banyak, atau dapat manfaat yang sikit? Tahniah sebab ajukan soalan sebegini. Ini bermakna, kalian sangat menjaga hak sebagai seorang pengguna which is very good!

Jawapan untuk soalan ini, semestinya banyak. Kalau nak tahu, sesiapa yang menjadi ahli Shaklee secara automatik, akan dapat diskaun untuk SEMUA item dan produk dalam Shaklee. Selain itu, once jadi ahli terus boleh akses secara sendiri laman sesawang shaklee2u yang khas bagi setiap ahli berdaftar. Dari sini kita boleh buat belian shopping sebarang produk Shaklee secara atas talian, online je. Klik-klik, barag sampai rumah. Pin, pon, lori hon, barang sampai. Mudahkan?

ID & Temporary password disediakan!

Password boleh tukar, that is why dia tulis asalnya pada SMS yang kita dapat tu (atau emel), 'temporary password', atau password sementara. Di samping itu, seorang ahli Shaklee, ada hak untuk terus walk-in ke mana-mana branch dan cawangan Shaklee di seluruh Malaysia dan semestinya walk-in terus ke Home Office (HO) atau lebih dikenali dalam kalangan umum sebagai HQ Shaklee.

Walk in dengan bergaya!

Kemudian, yang bestnya apabila kita jadi ahli ni, kita tidak perlu untuk ada sebarang pembelian minimum pada setiap bulan. Syaza sangat perlu untuk highlight this one, sebab apa, Syaza selalu juga dapat persoalan dan kenyataan yang menyatakan, takut nak masuk ahli sebab, tak mampu nak beli setiap bulan, nanti keahlian burn.

Oh my god! YA ALLAH!  Sesungguhnya siapa yang telah menyesatkan kalian dengan dakyah palsu ini?! 

Ketahuilah sesungguhnya, kita tidak perlu dan langsung tidak wajib untuk ada sebarang pembelian minimum setiap bulan once jadi ahli Shaklee. Ha, suka tak, suka tak? Buktinya, Syaza ada seorang ahli yang berdaftar dengan Syaza, dari awal sampai dah nak expired, tak pernah beli seketul barang pun. Shaklee tak marah pun, awak, ehehe!

Penting poin atas ni untuk di-highlight-kan, supaya kita semua jelas & faham :)

Selain itu, dengan menjadi ahli Shaklee, kita semua secara automatik, boleh kaut untung runcit! 


"Macam mana tu Syaza?!"
"Syaza, ajarin dong, macam mana nak kaut tu?"


Part ni memang ramai suka. Siapa tak suka, betul? Kewangan stabil, semua orang suka. Sebulan dapat RM 100-200, siapa nak bagi, betul? Cara dia mudah je, kita dah pun buat step 1 iaitu dengan berdaftar sebagai ahli Shaklee.


"Macam tu je? Lepas tu?"

Lepas tu, ingat tak tadi point di atas yang Syaza cakap kita boleh akses wesbite Shaklee? Dari situ, kita boleh submit order kawan-kawan, dan ahli keluarga kita yang nak Shaklee. Pernah dengar dropship? Inilah yang sedang kita buat, dropshipper bersama Shaklee! Tidak ada modal langsung yang diperlukan. Zero Modal.


Nak tahu lebih lanjut, boleh WhatsApp Syaza di sini.

Kemudian, bagi yang khas untuk mereka yang menggunakan Shaklee dan dalam masa sama nak grab peluang kaut untung runcit dengan jadi dropshipper Shaklee, kita ada support group dan mentor yang akan ajar dari A sampai Z selok belok perniagaan dan pelbagai teknik marketing. Silap-silap, last sekali, bukan mentor ajar, tapi kita ajar mentor sebab, kita dah menjadi proaktif dan lebih bijak selepas bersama dengan sebuah kumpulan support group yang awesome!

Buat bisnes, buat apa pun, dengan team juga best, betul?

Next, dari Shaklee, kita boleh dapatkan tiket percutian setiap tahun percuma, dan boleh bawa anak serta ibu ayah satu keluarga pun boleh! Dan boleh serta berhak dapat kereta percuma. Ada caranya. Boleh WhatsApp Syaza di sini, untuk maklumat lanjut.

Basically, sebagai seorang ahli Shaklee, kelebihan yang kita akan dapat ialah :

kelebihan ahli shaklee

Daftar Ahli hari ini, WhatsApp Syaza sekarang, klik sini untuk daftar hari ini dan dapatkan terus kelebihan-kelebihan sebagai ahli! :)

1 comment:

  1. Bagus kalau keahlian tu tak menuntut pembelian minimum..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")