Tuesday, 16 October 2018

Dua Ostematrix Selamat Terbang ke India

Hari semalam dalam sejarah, pos ke negara India. Bollywood you!

pos shaklee ke india
Nampak macam nipis ek? Sebenarnya ni adalah BOX taw ^^

Yela, biasanya kan, kalau pos international Shaklee ni, Australia, US, Mesir, Indonesia dan ke Brunei adalah biasa. Kalau ke India, sangat jarang dan luar biasa. Syaza mintak tolong Encik Suami pos kan. Actually sejak ber-anak ni, memang kebanyakan (atau sebenarnya semua) urusan COD dan pos, beliau yang uruskan.

Thank you so much!

Despite of your kesibukan, sempat lari terkejar-kejar uruskan postage dan COD Shaklee sekitar Melaka. Walaubagaimanapun, syukur alhamdulillah, Allah Maha Memahami, customer yang datang untuk pick up Shaklee di area Malim Jaya dan Pokok Mangga pun ramai juga. So, lebih mudah.

Eh kejap! Nak cerita tentang Ostematrix pos ke India kan tadi? Hihi

Sebenarnya tak ada la susah mana pun. Sama je macam pos biasa cumanya kita tak guna PosLaju, tapi guna Pos Malaysia. 

pos shaklee ke india
Tracking number yang ni, kena beli. So better inform customer & include dalam kos postage :)


Eh, ada beza ke Syaza PosLaju and Malaysia?

Yeaps ada! PosLaju untuk dalam Malaysia sahaja. 


Syaza guna Flexipack International Pos Malaysia. Ia lebih murah berbanding kurier lain ke India. Syaza pilih flexipack jenis kotak yang berat 1 kg. Kos kotak tu RM 51 sen sen, dibundarkan, RM 52 la, hehe

And then, kalau nak tahu, tracking number kena beli taw. Tak macam pos dalam Malaysia, tracking number free. Yang international, kena beli iaitu sebanyak RM 9.80.

Penting tracking number ni, senang nak track. Apa pun, Syaza doakan barang pelanggan Syaza selamat sampai. Customer Syaza ni sangat suka dengan Shaklee dan dah jatuh cinta berkali-kali dengannya alhamdulillah.

She needs Ostematrix for her aunty. Ostematrix ni kan suplimen tambahan yang membekalkan khas kalsium. Which is sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah

  • Gigi rapuh
  • Osteoporosis
  • Pernah ada sejarah retak tulang
  • Kemalangan berkaitan tulang temulang

pos shaklee ke india
Tata Ostematrix! Be nice there; India

And not to forget, gabungan magnesium di dalam Ostematrix dari Shaklee ni, ianya bagus bagi mengatasi masalah

  • Sembelit
  • Migraine
  • Insomnia
Baca Selanjutnya >> Kebaikan Ostematrix Shaklee

2 comments:

  1. selamat mendarat ke benua India produk yang bagus ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah! Tq atas doanya kak ana ^^

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")