Thursday, 18 October 2018

Insta Story Review ESP !

Syaza ada buat instastory yang simple mimple haritu, tak sangka ramai berkenan! Ehe. Berkenan dengan ESP la~ Takkan berkenan dengan Syaza puleeeek, Hahaha

My IG @vitaminsyaza. Kalau sudi follow la, support I, please? Ehe. Thanks!

Actually kalau korang semua nak tahu, Syaza masa mula-mula dulu, tak beli ESP and tak include dalam set yang pertama kali Syaza beli dulu. Awal-awal dulu Syaza nak overcome kulit berjerawat, menggerutu, berparut here and there, Syaza pilih Vitamin C and Vitamin E.

Oh, I guess I should make an entry 'bout this. Tentang bagaimana daku kenal Shaklee hahaha. Tapi, Syaza belum ada keberanian nak tunjuk my face before this yang teruk giler! Kalau lebih 15 orang komen, suruh Syaza tunjuk muka before ni, Syaza tunjuk. Hahaha (sebab taw takkan dapat 15 komen, tu yang berani ahaks : we are what we think don't we?)

ESP ni, Syaza start consume selepas setahun bersama Vitamin C and E tu. Masa tu laki I sponsor muehehe. Till now. Dia nampak perubahan best bini dia ni guna, so dia berbesar hati ler sponsor every month.

Plus now Syaza seorang breastfeeding mommy, menyusukan anak sepenuhnya, laki I nampak obvious giler perubahan amek ESP as milk booster ni berbanding tak amek. Which is, dia akan nampak if I tak amek ESP, anak akan seems like restless, macam tak berapa nak konyang!

Well, ya memang pun huhuhu. ESP ni bantu susu kita lagi pekat, berkrim dan disukai anak hahaha. Pekat yang berkhasiat dan tinggi kalori. Anak pun burppppp, kenyang ha sendawa tak tutup mulut, alhamdulillah pun idok hahaha.

Eh ok la panjang plak membebel, Syaza tepek kat sini gambar insta story pujaan ramai tu ok?! Happy seeing (eh ke reading?) haha

Btw, dalam ni Syaza campurkan ESP dengan Quaker Oat sebab nak bagi rasa kenyang lama sikit :)

esp shaklee

esp shaklee

esp shaklee

esp shaklee

esp shaklee

Order Shaklee hari ini : 

Hubungi 018-768-4817 (Syaza) 😎😍

COD Shaklee Melaka disediakan taw dan Pos of course untuk seluruh Malaysia! ☀🌇🌈

9 comments:

  1. sha pun duk tengah kumpul duit nak beli suplement ni hehe nnti pape boleh contct akak

    ReplyDelete
  2. Simple tapi senang nak capture (faham) poster ni

    ReplyDelete
  3. Biasa Qiya bancuh guna air kosong je. Boleh la lepas ni try tambah oat plak. Tapi kena kembangkang oat dulu la kan?

    ReplyDelete
  4. Comel kulit muka Syaza. Btw saya pun breasfeed anak jugak sekarang, gimme five!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")