Wednesday, 17 October 2018

Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya

Klik sini untuk join ^^

Syaza pilih untuk buku Mere (nampak word ni je hahahah). So Cuya, Syaza pilih buku ni taw nanti Syaza menang ahahaha. Postage I bayor sendiri, noted ahaha
  • Syarat yang simple dan mudah
  • Pemenang akan dihadiahkan zine percuma + buku pilihan yang boleh di pilih dari website/insta Cuya (Postage bayar sendiri kata Cuya haha)

All the best and goodluck pada semua yang join ya! ^^

15 comments:

  1. Best of luck, Syaza.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  2. hai..thanks for join..

    yg buku zine tu memg free postage,,sebb org yg sponsor tu org lain (pemenang RANDOM)

    kalau buku yang cuya tu je kene bayar postage...hehehe

    Buku MERE tu bertajuk MEREMANG...cite hantu..nak ke
    ? ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi nak. sebab tak pernah ada novel genre hantu lagi kat syaza hehe ^^

      Delete
  3. Semoga berjaya mendapat hadiah bukunya :)))

    #Follower 79

    ReplyDelete
  4. All the best awk..blogwalking sini

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana join!

    senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa..boleh blogwalkng!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/senarai-peserta-segmen-saya-nak-buku.html

    ReplyDelete
  6. Ada pengumuman sikit..hehehe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pengumuman-untuk-peserta-segmen-saya.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")