Tuesday, 16 October 2018

Set Pilihan YOUTH Shaklee Skincare

youth shaklee skincare
Set Pilihan ^^

Syaza nak share pilihan-pilihan mengikut item dan set serta yang paling penting, kehendak pelanggan dengan YOUTH ni. But before that, let me introduce to you tentang YOUTH serba sedikit, may I, please?

Thank you! :)

YOUTH adalah regim penjagaan kulit dari Shaklee yang mengandungi rangkaian lengkap bermula dari pencuci, toner (penyegar), pelembap (with moisturizer dan SPF 50), krim malam, serum dan special, ada Radiance C + E (wow apa tu?)

Apa yang special YOUTH ni?

It is very special till you can ask for your bakal suami, untuk wajibul ghunnah, wajibkan diri jadikan YOUTH sebagai salah satu hantaran perkahwinan nanti. 

Kalau nak tahu, Shaklee ambil masa 8 tahun untuk buat Research & Development (R&D) sebelum terhasilnya YOUTH. 8 tahun! Sebaya dengan budak darjah 2 kalau disamakan dengan orang.

Shaklee very particular dan akhirnya berjaya hasilkan YOUTH yang diformulasikan khas pakej dengan formulated formula yang dipatenkan khas for Shaklee!

Penting untuk kita tahu di sini, bila di mention, formula atau ingredient itu dipatenkan, ia bermakna, company lain, atau institusi lain atau individu lain TIDAK BOLEH sama sekali MENIRU formula atau ingredient tersebut. Ianya khas untuk company, atau institusi atau individu yang dah patenkan that particular fomula and ingredient tu. 

That another thing yang buat YOUTH so special! First, 8 years of R&D before keluarnya satu set YOUTH yang seksi menggoda ini dan second is, they have a special formulation yang dipatenkan khas untuk Shaklee.

Dan third, YOUTH adalah skincare beyond organic. Siapa yang memang suka giler dengan regim penjagaan kulit organic, YOUTH adalah pilihan yang paling tepat! 😃

Dan YOUTH ini adalah 100% Vegan, hanya dari tumbuhan semulajadi serta bebas dari kekejaman haiwan serta 1001 bahan kimia terlarang.

What makes YOUTH so special?

  • 100% Vegan
  • Bebas kekejaman haiwan
  • 2/3 wanita setuju dengan YOUTH usia kulit mereka sedekad lebih muda
  • 100% Wanita setuju YOUTH menjadikan kulit lebih baik dari sebelumnya
  • Bebas 1001 bahan kimia terlarang (not only just paraben and mercury but thousand of it!)
  • Beyond organic
  • Formulasi khas dengan patented formulation
  • 8 tahun R&D dijalankan khas sebelum terhasilnya YOUTH di pasaran

Apa yang dipatenkan tu?

Pernah terfikir kenapa serum mahal? Pergilah mana jenama pun, paling koman mesti serum, minimum RM 50 dan ke atas. Kalau yang organik, RM 200 ke atas untuk serum adalah normal!

Serum mahal, kerana dalamnya mengandungi bahan aktif. Kerana itu, sesiapa yang sertakan serum dalam pemakaian skincare mereka akan dapat kulit yang lagi anjal berseri. Kalau sentuh pipi tu memang melantun balik!

toing
toing

Macam spring.

😍😍😍😍

Kalau nak tahu, skincare di pasaran, hanya mempunyai bahan aktif di dalam serum sahaja. Tapi berbeza dengan YOUTH, kerana di YOUTH, semua rangkaian bermula dari pencuci hingga ke krim malam, mengandungi bahan aktif

Vitamin! Yeah, vitamin. 

Dalam YOUTH, ada kandungan special vitamin penting untuk kulit (Syaza akan stori mori di next entry insha Allah). Bayangkan, vitamin meresap masuk dalam kulit. Vitamin-vitamin tersebut merangsang kolagen untuk dihasilkan di tahap optimum. 😘

Hasilnya?
  • Kulit anjal
  • Awet muda
  • Berseri
  • Kedutan berkurang

Dan, it is proven! Pengguna YOUTH mempunyai usia kulit muka yang sedekad lebih muda dari usia sebenar. Kalau sekarang awak umur 28 tahun, kulit muka awak macam umur 18 tahun dengan YOUTH. It is proven. Klik sini untuk maklumat lanjut.

Fuh, panjang lebar explain tentang YOUTH. Now, it is time to kenalkan set-set pilihan based on kehendak pelanggan. Thank you taw sudi baca pengenalan sedikit sebanyak tentang YOUTH dan jangan lupa mintak bakal suami sertakan dalam hantaran kahwin.

Bagi yang dah berkahwin, well, mintak suami hadiahkan sempena anniversary, birthday and even for your surprise! Hehe

So here we go set-set pilihan YOUTH

youth shaklee skincare
Basic Set YOUTH

youth shaklee skincare
Set Starter YOUTH

youth shaklee skincare
Set Renew & Maintain YOUTH

youth shaklee skincare
Set Intensive & Repair Treatment YOUTH

youth shaklee skincare
Set YOUTH Fullset

NAK ORDER YOUTH? :

order set milkbooster shaklee melaka
Klik sini untuk order

Fatin Syaza,
Certified Shaklee Distributor,
Pengedar Shaklee Malaysia (ID : 1245903),
COD Shaklee Melaka | Pos Seluruh Malaysia,
Telefon : 018-7684817

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")