Tuesday, 2 October 2018

Tentang Syaza

Biodata ringkas tentang Syaza :

cod shaklee melaka

Nama Penuh : Fatin Syaza
Panggilan : Nak panggil Fatin, boleh. Panggil Syaza pun boleh. Tapi di sini Syaza bahasakan diri, Syaza ok! Hihi
Latar Belakang Pendidikan :
  • Sains Fizikal, Kolej Matrikulasi Selangor (First Batch, katil pun masa tu bersarung plastik lagi hihi)
  • Fizik Perubatan, USM, Penang
Umur : Lahir tahun 1992
Status : Berkahwin (2017)
Anak : Seorang (2018)
Pekerjaan : Fulltime Berniaga Shaklee

Kenapa Syaza memilih untuk berniaga Shaklee?

Syukur alhamdulillah atas semua nikmat.

Syaza memang minat berniaga dan bisnes. Selain dari menghidupkan sunnah Rasulullah, Syaza nak jadi seorang muslimah yang hartawan dan dermawan. Syaza pilih Shaklee sebab Shaklee zero modal, hanya perlukan kita daftar ahli, dan kita boleh terus berniaga dengannya. Dan, Shaklee adalah sebuah syarikat makanan tambahan yang stabil serta dah lengkap dengan pelbagai kajian demi kajian dari saintis-saintis terkemuka. Ianya terbukti selamat dan berkesan. Tak perlu nak fikir tentang lab test, atau research atau apa saja, semua dah perfect sempurna di Shaklee. Yela, dah hampir 100 tahun taw Shaklee di pasaran dunia. Stabil dan selamat berkesan, semulajadi ^^

Pertama kali dulu, Syaza ada masalah kulit teruk dan kronik, Syaza jatuh cinta dengan Set Cantik Shaklee, akhirnya Syaza buat keputusan untuk join ahli dan terus berniaga. Selain dapat harga murah, Syaza boleh sebarkan manfaat Shaklee. Bila jadi ahli, automatik kita boleh menjual Shaklee ^^

Mudahkan? Guide dari mentor semua disediakan. Gambar, ayat-ayat, semualah! Mentor sediakan, tinggal kita buat dan berusaha sehabis baik. 

Selain itu, Shaklee beri Syaza peluang cerah untuk masa depan, bukan sahaja Syaza, tapi untuk mak dan abah Syaza serta adik-adik. Hanya dari rumah, Syaza boleh tolong jana pendapatan dan beri pada keluarga Syaza.

Kemudian, Syaza memang bercita-cita nak jaga dan didik anak dengan air tangan sendiri. dengan Shaklee, Syaza telah memiliki status Work at Home Mother (WAHM). Syaza boleh jaga anak Syaza sendiri di samping Syaza jana income dari rumah. Berniaga Shaklee ni just perlu di rumah je. ^^

Tak kenal, maka tak cinta. Dah kenal, baru boleh jatuh cinta dan rasa selesa nak berkawan antara satu sama lain. Salam perkenalan dari Syaza!

Facebook : Fatin Syaza
Instagram : @vitaminsyaza
Nombor Telefon : 018-768-4817

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")