Tuesday, 2 October 2018

,

Tentang Syaza

Biodata ringkas tentang Syaza :


Nama Penuh : Fatin Syaza
Panggilan : Nak panggil Fatin, boleh. Panggil Syaza pun boleh. Tapi di sini Syaza bahasakan diri, Syaza ok! Hihi
Latar Belakang Pendidikan :
  • Sains Fizikal, Kolej Matrikulasi Selangor (First Batch, katil pun masa tu bersarung plastik lagi hihi)
  • Fizik Perubatan, USM, Penang
Umur : Lahir tahun 1992
Status : Berkahwin (2017)
Anak : Seorang (2018)
Pekerjaan : Fulltime Berniaga Shaklee

Kenapa Syaza memilih untuk berniaga Shaklee?

Syukur alhamdulillah atas semua nikmat.

Syaza suka bisnes. Sebab melalui bisnes kita boleh dapatkan money dan time freedom. Sebelum Syaza bertemu dengan Shaklee, Syaza pernah ceburkan diri dalam beberapa bisnes macam handbag, produk kecantikan. Tak pernah terfikir pun nak cuba bisnes Shaklee ni.

Sampailah satu masa tu, Syaza makan sendiri produk Shaklee, untuk overcome masalah kulit muka Syaza yang agak berjerawat dan berparut teruk waktu tu. Masa first time beli, Syaza beli harga runcit. Second time, Syaza join member sebab nak harga jimat.

Waktu tu la Syaza dapat Starter Kit Shaklee yang wajib untuk semua orang. Dan Syaza baca starter kit tu. I discovered peluang bisnes Shaklee dalam tu. Buku tu ada satu part dia cerita tentang peluang bisnes Shaklee. Dari segi untung runcit, bonus, car bonus dan macam-macam!

Then lepas tu Syaza pun tanya upline yang rupanya dia boleh guide dan jadi mentor Syaza. Alhamdulillah here I am today doing business Shaklee yang tak perlukan satu sen pun modal. Ada Syaza mention pasal modal tak kat atas? Tak ada kan. Sebab memang tak perlu modal.

Just join ahli Shaklee and you boleh terus buat bisnes Shaklee. As easy as that! Niat asal nak join ahli sebab nak harga murah je tak sangka jumpa peluang bisnes yang boleh bantu Syaza dapatkan 5-figure income! Dan bantu orang lain untuk dapat sama macam Syaza. Syukur alhamdulillah.

Facebook : Fatin Syaza
Instagram : @vitaminsyaza
Nombor Telefon : 018-768-4817
Share:

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.