Thursday, 11 October 2018

Terjebak ESP Waktu Dalam Pantang

testimoni esp shaklee
Gambar Sekadar Hiasan
Ini adalah testimoni ESP Shaklee, yang digunakan waktu dalam pantang, review ikhlas dari pengguna ESP Shaklee, Puan Siti Nadia

"Hi! Saya Siti Nadia. Boleh panggil, Dya. Dya terjebak dengan ESP waktu dalam pantang. Pertama kali Dya cuba ESP, "Rasa sedapnya soya ni!"

Nak tahu macam mana Dya terjebak?

Cerita dia macam ni, kawan baik Dya, minum ESP dan dia breastfeed baby dia, susu dia banyak dan kulit dia, Dya tengok, makin cerah, huhu (I am so jealous uolsss). Satu lagi, baby dia putih giler. Jadinya Dya sangat tak sabar dan, apa lagi, terus Dya order ESP ni dengan orang yang BFF Dya order dulu.

testimoni esp shaklee
Dya, dan kawan Dya, dua-dua consume ESP, susu kami lebih pekat, anak pun pakat tidoq lena hihi

Sebenarnya kalau nak tahu, ini adalah pengalaman berpantang ketiga Dya (hihi dah anak 3 dah awak). Dan yang kali ketiga inilah pertama kali baru tergerak hati nak cuba ESP. Review Dya sepanjang terjebak ESP masa berpantang kali ketiga berbanding tanpa ESP waktu kali pertama dan kedua dulu:

  • Dya asyik rasa sihat, nak buat kerja rumah. Sebab, bertenaga sungguh masa pantang ketiga ni (bayangkan, ini kali ketiga, means Dya ada 2 lagi anak perlu diuruskan di samping baby kecik, asbab ESP, Dya lebih bertenaga kali ni).

Semua pengalaman ngeri waktu berpantang sebelum ni (anak pertama dan kedua), alhamdulillah tak berulang kali ni.

✖️  Selalu sakit kepala
✖️  Badan berangin
✖️  Lenguh satu badan
✖️  Sembelit.

Bahagia sungguh berpantang kali ni, walaupun terpaksa berpantang sendiri. Baby Dya, tidur nyenyak! Sebab, susu lebih pekat bila Dya, minum ESP. Sampai terpaksa kerap salin T-Shirt akibat susu terlalu meriah, huhu.

Dan, hahahaha. Ini part paling best taw!

Ramai tegur berat badan menurun dan paling ketara, kulit kusam makin mencerah.

ESP adalah cinta pertama, Dya dengan Shaklee. ESP Best!"

Di olah dari Sumber :

testimoni esp shaklee
Puan Siti Nadia benar-benar jatuh cinta dengan ESP!


Order Shaklee hari ini :

order set milkbooster shaklee melaka
Klik di sini untuk WhatsApp dan Order Shaklee Anda ^^

Fatin Syaza,
A Fully Breastfeed Mother | Pengguna Setia Shaklee Since 2016,
Pengedar Shaklee Malaysia (ID : 1245903),
COD Shaklee Melaka | Pos Seluruh Malaysia,
Telefon : 018-7684817


Baca Selanjutnya >>

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")