Wednesday, 3 October 2018

Review Milkbooster ESP : Tidur Cukup Lepas Menyusu

testimoni milkbooster shaklee
Alhamdulillah syukur pada Allah mummy amek ESP jadi milkbooster. Susu sedap & pekat mummy!

Pengalaman seorang ibu kepada Adam Aman, yang share testimoni beliau selepas menggunakan ESP, bagaimana anaknya sangat nyenyak ketiduran selepas menggunakan ESP Shaklee sebagai milkbooster harian.

"Saya mula consumed ESP masa dalam pantang anak nombor dua. Amik Set Pantang Shaklee. Masa tu consumed pagi je untuk breakfast. Susu memang meriah dan pekat!

Tapi bila malam anak kerap bangun nak menyusu.. So saya amik before tidur. Memang bagus. Sebab sejak tu anak dah tak kerap bangun lagi untuk menyusu. Sekali je menyusu masa nak tido.

Extra.

Berat badan turun jugak..
Sambil dapat kulit cantik.😄

Alhamdulillah!"

Baca Selanjutnya :

4 comments:

  1. bagus nii,...saya penyokong penyusuan penuh susu ibu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah syukur. susu ibu is the best! :)

      Delete
  2. Alhamdulillah. Duta Set Menyusu Shaklee here for nearly 8 years. Hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")