Thursday, 4 October 2018

3 Jam Non-Stop Menyusu | Terbaik ESP

Testimoni Milkbooster Shakleetestimoni milkbooster shaklee set menyusu

This is it! Testimoni ESP dari Puan Aeinna Musa. Kalau nak tahu, ni product pertama yang Puan Aeinna cuba untuk tambah susu. Ini waktu anak pertama, now anak Puan Aeinna nak masuk 3 dah! Hehe. Yang ketiga tu on the way. Anak sulung dan kedua, dua-dua fully breastfeed powered by Shaklee. Siapa dah rasa penangan Set Menyusu ni memang tak akan tinggal, especially ESP.

Bayangkan, waktu bulan puasa testimoni ESP, Puan Aeinna, milkbooster terhebat ini, atas izin Allah, 3 jam anak menyusu non-stop! Non-stop bebeh (ulang lagi~), dan amazingly, Puan Aeinna boleh teruskan puasa penuh Ramadhan tahun tersebut. Despite of 3 jam non-stop menyusu tadi (ulang suara, hihi).

ESP; Milkbooster dari Shaklee paling awesome abad ini. ^^

Testimoni ESP - milkbooster Shaklee

"ESP first product Shaklee yang Ena cuba. Untuk tambah susu. Waktu tu anak dah 9 bulan tapi anak Ena tak suka solid food. So memang 90% bergntung pada susu ibu lagi dia sangat montel orangnya. Masa umur 4 bulan dah pakai diapers saiz L, hihi.

Memang susu meriah dan yang best bekas-bakas jerawat kat muka pudar dan akhirnya hilang. Badan pun tak penat, dapat puasa penuh tahun tu walaupun anak boleh menyusu 3 jam non-stop!

Alhamdulillah,"

Puan Aeinna Musa

Cara Order Set Menyusu Shaklee :

shaklee melaka


Hubungi Syaza di talian 018-768-4817 (klik to wassap) untuk order. Penghantaran COD di kawasan Melaka disediakan [Free COD Pokok Mangga, Lorong Pandan dan Malim Jaya]. Pos ke seluruh Malaysia.

Baca Selanjutnya :

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")