Tuesday, 2 October 2018

Kulit Bebas Jerawat dan Cerah Semulajadi | Vitamin C Shaklee


Perasan tak, apabila kita sebut tentang Vitamin C, kita akan nampak dan lihat dua perkara utama iaitu untuk tingkatkan imuniti dan perlindungan badan, dan yang kedua adalah Vitamin C adalah untuk kecantikan kulit?

Sebenarnya memang betul pun apa yang di atas itu. Dua fungsi asas dan utama Vitamin C sememangnya untuk tingkatkan imuniti supaya sesiapa yang mudah jatuh sakit, akan lebih kurang risiko untuk mudah jatuh sakit. Manakala, bagi yang ingin jaga kecantikan kulit agar bebas dari jerawat terutama sekali, sangat perlu dapatkan Vitamin C.

Fokus entri kali ini, Syaza nak kongsikan tentang fungsi Vitamin C dari Shaklee yang sangat berbaloi dan berkesan, bagi kecantikan kulit, bebas jerawat dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

Fungsi Vitamin C untuk Kecantikan

  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Mengecutkan jerawat
  • Mengelakkan masalah jerawat berulang kembali
  • Menghalang kulit terdedah dari radikal bebas (asap rokok, pencemaran dan lain-lain)
  • Bertindak sebagai 'sunblock' dari dalam
  • Membantu mengekalkan kulit awet muda
  • Merangsang penghasilan kolagen
  • Mengawal masalah kulit berminyak
  • Mengecilkan pori muka


Tahukah Anda?
Meningkat umur 25 tahun, paras kolagen merudum dengan mendadak. Adalah perlu untuk merangsang penghasilan kolagen agar kekal di paras optimum dan mengelakkan penuaan awal.

Kalau nak tahu, Vitamin C dari Shaklee menggunakan sistem perlepasan secara berperingkat. Setiap satu jam, 100mg Vitamin C akan digunakan tubuh badan kita untuk menjalankan fungsi-fungsi di atas. Ini menjadikan. setiap kandungan Vitamin C yang kita ambil, tidak dibazirkan dan digunakan sepenuhnya!

Tahukah Anda?
Manusia tidak boleh menghasilkan Vitamin C sendiri dan wajib dapatkan secara harian melalui pemakanan dan suplimen secara bijak.

Review Pengguna Vitamin C Shaklee

  • "Kulit saya makin cerah!"
  • "Jerawat dah segan nak datang,"
  • "Kalau dulu waktu period, bukan main jerawatnya! Sekarang, alhamdulillah tak ada lagi macam tu. Saya sangat happy,"
  • "Kulit dah tak berminyak macam dulu,"
  • "Pori muka semakin kurang jelas penampakkannya. Senang nak make-up. Smooth,"


Ini adalah antara review yang common dan selalu didapati dari setiap pengguna Vitamin C keluaran Shaklee yang mengandungi 180 tablet sebotol.

Testimoni Vitamin C Shaklee

testimoni vitamin c shaklee jerawat

testimoni vitamin c shaklee jerawat

testimoni vitamin c shaklee jerawat

Harga sebotol Vitamin C ini adalah bernilai RM 97.50. Apa yang menariknya ialah, kita tak perlu repeat order setiap bulan taw. Jimat dan berbaloi. Sebotol ni penggunaan adalah selama 6 bulan maksimum. Cara makan, sehari hanya perlukan sebiji untuk kulit cantik menawan.

Ok, sekarang ambil kalkulator dan jom kita kira sama-sama berapa nilai satu tablet Vitamin C Shaklee ni?

Harganya kita bahagikan dengan jumlah tablet iaitu RM 97.50 bahagi 180 tablet, akan dapat satu tablet bersamaan 54 sen! Wow, berbaloi. Satu hari kita cuma perlukan 54 sen untuk pelaburan kepada kulit bebas jerawat, awet muda dan cantik dengan Vitamin C dari Shaklee.

Cara Order :

Hubungi Syaza di talian 018-768-4817 (klik to wassap) untuk order. Penghantaran COD Vitamin C di kawasan Melaka disediakan [Free COD Pokok Mangga, Lorong Pandan dan Malim Jaya]. Pos ke seluruh Malaysia.

shaklee melaka

2 comments:

  1. makan vitamin c jugak tapi produk farmasi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah terbaik kak mia. Shaklee di bawah akta direct selling so x bleh letak kat farmasi.. Kalu tak dah ada dah atas rak sama hihi ��

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")