Saturday, 3 November 2018

Majalah NUYOU : Must Try Serum > YOUTH Activating Serum


youth activating serum shaklee
Majalah NUYOU Review YOUTH Activating Serum Shaklee

Korang pernah tak orang panggil makcik walaupun umur korang baru je 20-an ke 30-an?
Bahaya taw. Tu tandanya kulit korang sangat di makan usia walaupun masih muda Bayangkan, umur 20-an, orang panggil makcik?
Scared!
youth activating serum shaklee
Apa kalau orang panggil makcik sedangkan baru umur 20 dan 30-an?

Mula-mula, YOUTH masuk ke dalam Majalah Hijabista. Kemudian, Majalah Nona dan Sinar TV. Now, currently, ke majalah Nuyou, sebuah majalah berbahasa Cina yang sangat terkenal dalam kalangan pengguna bahasa Cina terutama sekali.


Menariknya, yang review YOUTH ini kesemuanya adalah para pengguna yang tidak mempunyai sebarang kepentingan peribadi. Mereka menggunakan YOUTH dan mendapati YOUTH adalah yang terbaik berbanding skincare yang pernah mereka gunakan sebelum ini.

Ok, mesti ada yang tertanya-tanya,

"Syaza, YOUTH ni apa?"

Pengenalan

youth activating serum shaklee
Ini FULLSET YOUTH. Ada :
Clenaser
Toner
Moisturiser (SPF 50)
Night Cream Advanced Renewal
Radiance C + E
Serum! (killer product)

Jom Syaza terangkan ya. YOUTH ni adalah rangkaian penjagaan kulit (skincare) 100% plant-based (daripada bahan botani 100%), yang dikeluarkan Shaklee setelah 8 tahun proses Research & Development (R&D) dijalankan. Sesuai dengan namanya, YOUTH; yang membawa maksud remaja, fungsi utama YOUTH adalah untuk mengekalkan, mengembalikan keremajaan kulit kita.

Menariknya, 100% wanita yang menggunakan YOUTH terbukti mempunyai kandungan usia kulit yang lebih remaja berdasarkan ujian klinikal. Malah, 2/3 dari mereka mempunyai usia kulit yang sedekad lebih muda dari usia sebenar!

Maksudnya?

Maksudnya, contoh, Syaza umur 26 tahun, so dengan YOUTH, penggunaan konsisten skincare 100%  Plant Based yang BEYOND ORGANIC ini, akan kelihatan seperti umur 16 tahun gittuww~

So, berapa umur korang sekarang? Tolak 10 tahun, begitulah keadaan usia kulit 2/3 wanita yang menggunakan YOUTH setelah menjalani ujian klinikal selepas menggunakan YOUTH. 


YOUTH Shaklee Skincare ini, didapati membantu mengurangkan dan melambatkan kehadiran:

  • Kedutan
  • Saiz pori muka lebih kecil
  • Tona kulit sekata
  • Kulit lebih tegang! (terutama dengan penggunaan serumya; killer product)
  • Kulit lebih cerah
  • Pigmentasi berkurang
  • Kulit anjal
  • Tekstur kulit lebih lembut

YOUTH Serum; A Must Try Serum!

youth activating serum shaklee

Kita semua tahu, serum sangat diperlukan untuk memperbaiki keadaan tekstur kulit terutama dari segi keanjalan dan ketegangan kulit, dan oleh itu, kita perlu memilih the best serum, bagi memastikan kulit kita mendapat lebih dari apa yang kita inginkan.

Kalau nak tahu, YOUTH Serum ini bukan sahaja menjalankan fungsi serum yang normal, tetapi dalam YOUTH Activating Serum ini, Shaklee menyediakan kepekatan bahan aktif yang dipatenkan khas untuk Shaklee sahaja 10 kali ganda di dalam serum ini.

youth activating serum shaklee

Ia membantu merangsang penghasilan kolagen kulit muka kita dari dalam dan hasilnya, kulit akan nampak lebih muda dari usia sebenar.


Baru-baru ni, YOUTH Activating Serum, killer and hot product dalam YOUTH masuk majalah NUYOU dan tersenarai sebagai serum yang wajib di cuba oleh para penggemar kecantikan dan yang menjaga kecantikan kulit!

Majalah NUYOU adalah sebuah majalah berbahasa Cina, yang mempunyai pembaca berusia 25 hingga 35 tahun hampir sebanyak 96,000 pembaca!


youth activating serum shaklee
Screenshot : Ini kalau kita baca through online di Majalah NUYOU (klik sini)

Ini membuktikan, YOUTH adalah sebuah produk penjagaan kulit yang sangat digilai ramai kerana kandungannya yang bukan sahaja diformulasikan hanya dari bahan botani dan bebas 1,500 jenis bahan kimia, tetapi ia terbukti berkesan sehingga semakin hari, semakin ramai orang review akannya dan terpilih untuk masuk majalah-majalah terkemuka seperti majalah NUYOU ini.

So, siapa yang tengah betul-betul mencari sebuah produk penjagaan kulit yang organik, 100% Plant Based, tanpa kekejaman haiwan (tidak di test ke atas haiwan), YOUTH adalah jawapannya.

Dan sesiapa yang ingin mengatasi masalah penuaan awal di kulit serta kelihatan muda remaja di kulitnya, YOUTH adalah jawapannya.


Nak order YOUTH hari ini untuk kulit lebih muda remaja

WhatsApp Syaza atau boleh terus call ke 018-768-4817 (klik untuk WhatsApp).

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")