Thursday, 20 December 2018

Berjaya Habiskan S2UiMOB

kelas blog shaklee

Alhamdulillah, dah selesai batch ketiga untuk S2UiMOB. Kalau nak tahu ini adalah kelas khas bagi mereka yang nak ber-blogging dan belajar buat website. Hanya Shaklee Independent Distributor je dibenarkan.

Kelas ni Free of Charge! Mentor kami belajar dengan Mentor Shakirah Karim yang merupakan pakar SEO number 1 di Malaysia. Dan beliau delivered pada kami secara percuma.

Memang untung siapa yang grab peluang ni dan fokus. Dalam kelas ni kami di ajar cara :
  • Tingkatkan trafik blog
  • Penulisan mesra SEO
  • Design blog mesra SEO
  • Design blog mesra mobile
  • Cara buat e-book
  • Convert penulisan pada sales




Dan macam-macam lagi!

Syaza put an effort dalam masa 3 bulan, viewers vitaminsyaza.com meningkat melonjak hampir ke 30 ribu! Alhamdulillah syukur.

Mentor Syaza bagi hadiah taw. Vitamin C Shaklee free hihi.

Syok, siapa join bisnes Shaklee sebab korang tak akan terkapai-kapai seorang diri. Tunjuk ajar dan didikan dari mentor sentiasa ada! :)


1 comment:

  1. Bagusnya.. semoga ilmu yang diperolehi digunakan sebaiknya..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")