Thursday, 20 December 2018

,

Berjaya Habiskan S2UiMOB

kelas blog shaklee

Alhamdulillah, dah selesai batch ketiga untuk S2UiMOB. Kalau nak tahu ini adalah kelas khas bagi mereka yang nak ber-blogging dan belajar buat website. Hanya Shaklee Independent Distributor je dibenarkan.

Kelas ni Free of Charge! Mentor kami belajar dengan Mentor Shakirah Karim yang merupakan pakar SEO number 1 di Malaysia. Dan beliau delivered pada kami secara percuma.

Memang untung siapa yang grab peluang ni dan fokus. Dalam kelas ni kami di ajar cara :
  • Tingkatkan trafik blog
  • Penulisan mesra SEO
  • Design blog mesra SEO
  • Design blog mesra mobile
  • Cara buat e-book
  • Convert penulisan pada sales




Dan macam-macam lagi!

Syaza put an effort dalam masa 3 bulan, viewers vitaminsyaza.com meningkat melonjak hampir ke 30 ribu! Alhamdulillah syukur.

Mentor Syaza bagi hadiah taw. Vitamin C Shaklee free hihi.

Syok, siapa join bisnes Shaklee sebab korang tak akan terkapai-kapai seorang diri. Tunjuk ajar dan didikan dari mentor sentiasa ada! :)


Share:

1 comment:

  1. Bagusnya.. semoga ilmu yang diperolehi digunakan sebaiknya..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.