Wednesday, 19 December 2018

Isteri Hadiahkan Vivix Untuk Kesihatan Suami

testimoni vivix shaklee untuk tenaga

Letih, boleh jadi keletihan dari segi fizikal. Ada yang letih mental, malah ada yang dua-dua sekali, letih mental dan fizikal.

Ada banyak faktor yang boleh sebabkan kita selalu rasa letih dan penat. Antaranya ialah
  • Kerja yang banyak
  • Kerja berterusan
  • Beban kerja
  • Penyakit
  • Badan kurang zat
  • Gaya hidup tak sihat
  • Kuat merokok
  • Kuat alkohol
  • Pengambilan ubatan berlebihan
  • Stress
  • Murung
Banyak faktor yang menyumbang, namun yang pasti, tanda-tanda kita ada di serang masalah letih melampau ni hampir sama iaitu :
  • Susah tidur
  • Pening kepala
  • Sakit kepala
  • Sendi sengal
  • Otot yang lemah
  • Daya balas dan respon lemah
  • Kekurangan tindak balas buat keputusan
  • Kurang selera makan
  • Moody berpanjangan
  • Kerap jatuh sakit
  • Sistem imun badan rendah
  • Pandangan kabur
  • Masalah memori - susah ingat sesuatu perkara
  • Berhalusinasi
  • Mengurangkan kebolehan menumpukan perhatian
  • Motivasi yang rendah
  • Mudah tersinggung
Sebab itu, seorang nurse yang hanya mahu dikenali sebagai seorang isteri yang kasih dan sayang pada suaminya, sanggup hadiahkan Vivix setiap bulan kepada suaminya. Suami beliau berulang-alik dengan motor, dari Puchong ke Sungai Buloh, setiap hari selama hampir 45 minit

Berhujan, berpanas. Itu belum dah sampai ke tempat kerja dan lakukan tugasan harian. Kerana kesian dengan suami yang kerap mengadu keletihan, beliau ambil tindakan untuk hadiahkan Vivix yang terbukti membantu memberi tenaga sampai ke peringkat sel untuk suaminya.

Apabila badan kita rasa letih, penat, makanan harian sahaja sememangnya tak mencukupi untuk cover nutrisi harian. Jadi memang perlu untuk dapatkan support tambahan dari suplimen.

Vivix sendiri mempunyai kandungan resveratrol yang bertindak sebagai penghubung memberi tenaga sehingga ke peringkat sel dalam badan.

Testimoni Vivix dan Tenaga

testimoni vivix shaklee untuk tenaga

"Husband dah consume 1 botol Vivix, so far Nad. Sebelum ni asyik complain sakit kepala, perut tak selesa and balik kerja memang nampak penat sangat-sangat.

Sebab dia berulang dari Sungai Buloh ke Puchong everyday. Almost 45 minutes dengan motor, pergi sahaja. 

So boleh imagined how tired he is.

But after finishing almost 3/4 bottle (of Vivix Shaklee), he complains no more. Saya pun tak stress dah, risau pasal kesihatan dia. 

Ini pun nak tunggu gaji, 2 weeks lagi. But dia cakap health first, siap dah allocate duit untuk Vivix,"

MasyaAllah! Ya, Syaza setuju, HEALTH IS WEALTH, betul tak kawan-kawan? Kerja bagai nak gila, bagai nak rak, at the end, kesihatan kita tetap memainkan peranan yang paling utama. Sejujurnya, kalau kita sakit, company sendiri tak akan teragak-agak pun nak kick out kita, anytime.

Keluarga, yang akan terima kita seadanya. So, kita mesti jaga kesihatan supaya kita boleh beri yang terbaik untuk keluarga kita terutamanya.
 
kesihatan adalah kekayaan

Duit adalah perkara nombor dua. Duit boleh di cari, tapi kesihatan itu lebih penting sekali. Sebab itu, pelanggan ini memilih untuk memberikan suaminya Vivix Shaklee sebagai suplemen tambahan bagi membantu mengatasi masalah keletihan suaminya.

Malah, beliau juga dah tak stress memikirkan masalah kesihatan suami.

Sejujurnya, bila dah jadi isteri ni, memang susah hati kalau tengok suami tak sihat, letih. Kita sendiri as a wife akan tertekan dan stress dengan keadaan tu. Yela, sayangkan, siapa tak sayang suami kan.

Setuju tak wife semua?

Buy Now
Kepada yang ingin dapatkan Vivix Shaklee, boleh dapatkan dari Syaza hari ini. Hubungi Syaza di talian 018-768-4817 (klik to wassap).

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")