Thursday, 3 January 2019

Promosi Shaklee Januari 2019

diskaun promosi esp shaklee januari 2019

Belum terlambat lagi untuk Syaza ucapkan Salam Tahun Baru kepada semua pembaca vitaminsyaza.com yang dikasihi, kan? 💖😄

Jadi, Syaza nak ucapkan Salam Tahun Baru 2019 kepada semua dan semoga tahun baru ini membawa 1001 perubahan terhadap kehidupan kita terutama dari segi kesihatan jasmani dan rohani.

Syaza ada cerita best sempena permulaan bulan baharu, Januari 2019 ni. Kalau nak tahu, bulan Januari ni ada promosi ESP taw. ESP ni adalah kegemaran Syaza sejak tahun lepas lagi. Syaza mula amalkan untuk bantu buangkan semua parut hitam dekat kulit muka Syaza!

Sampai sekarang Syaza still consume ESP ni. Kurang lebih dah hampir 2 tahun Syaza menjadi consumer tegar ESP dan juga lepas dah rasa bestnya ESP ni, Syaza sendiri start menjualnya. 😃

Ok, tak nak panjang cerita dah, Syaza nak highlight terus kepada promosi ESP Shaklee bulan ini okay?!

Promosi ESP Shaklee bulan ini terbahagi kepada dua iaitu :

diskaun promosi esp shaklee januari 2019
Boleh pilih nak grab 6 dan dapat PERCUMA 1 atau 2 dan grab DISKAUN 5%!! 😗

🔵 Beli 6 Tong ESP PERCUMA 1 Tong

Ini bermakna, kita dapat 7 tong pada harga 1 tong sahaja. Jimat satu tong dan ianya PERCUMA! Apa yang lagi best, bila kita grab promosi ini, automatic kita akan dapat KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA, DELIVERY PERCUMA dan CASH BONUS!

Memang best! 😍

🔵 Beli 2 Tong DISKAUN 5%

Yang ini sangat menjimatkan taw sebab kita boleh share dengan kawan baik kita. Memandangkan ESP ni sangat terkenal bagi memberikan kulit yang flawless, sihat dan cantik, maka adalah menjadi kewajipan kita share kebaikannya kepada kawan kita!

BFF KITA.

So, bukan sahaja kita dan BFF dapat kulit cantik, tapi dapat penjimatan berganda dengan diskaun sebanyak 5%! 😍

Jadi, apa tunggu lagi, cepat sebarkan kebaikan ESP dan inform pada semua kawan, keluarga, jiran, yang BULAN INI KITA ADA PROMOSI ESP BESAR-BESARAN. Share je link website Syaza ni untuk lebih details kepada mereka.

Dan, kalau nak tahu satu tong ESP ni sangat besar which is ianya sangat banyak dan boleh tahan penggunaan sehingga 1 ke 1 bulan setengah! Satu tong tu beratnya 850 gram.

Besarkan? Hihi

Ok, before kita pergi kepada cara nak membeli, Syaza nak cerita sikit tentang manfaat ESP ini secara asas. Basically ESP, sesuai untuk semua golongan dan jantina. 

Antara fungsi ESP adalah

1. Kecantikan
  • Memudarkan parut jerawat
  • Memudarkan jeragat
  • Atasi masalah kulit berjerawat
  • Kurangkan masalah kulit berminyak
  • Atasi masalah eczema 
  • Elak kulit sunburn
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Menganjalkan wajah
  • Mengetatkan pori muka

2. Kehamilan
  • Menguatkan rahim terutama bagi mereka yang ada pengalaman keguguran sebelumnya
  • Memberi tenaga sepanjang kehamilan
  • Elak masalah kulit kusam ketika mengandung
  • Membekalkan 500 mg kalsium kepada ibu yang sedang hamil dan bayi dalam kandungan
  • Sumber protein yang lengkap untuk ibu hamil

3. Menyusu
  • Membekalkan nutrien penting kepada bayi dalam tempoh penyusuan
  • Memperbanyak susu ibu yang berkalori tinggi
  • Memekatkan susu ibu
  • Mengatasi masalah kurang susu
  • Bayi lebih kenyang kerana susu pekat dan berkalori tinggi
  • Mengelakkan masalah lesu dan kurang tenaga terhadap ibu yang menyusu
  • Membantu mempercepat proses penurunan berat badan

4. Berpantang
  • Mempercepat proses sembuh luka jahitan normal atau czer
  • Memberi tenaga dalam berpantang
  • Memperbanyak susu bagi ibu yang ingin menyusu badan
  • Membantu ibu slim lebih cepat
  • Sumber protein yang sihat dan baik

5. Gastrik
  • Mengatasi masalah pedih ulu hati
  • Memberi rasa kenyang yang lebih lama
  • Perut lebih selesa dan tidak meragam
  • Elak masalah gastrik berulang kembali

diskaun promosi esp shaklee januari 2019


Serba sedikit, inilah fungsi asas ESP yang PALING TERKENAL dan selalu di cari dalam kalangan pelanggan-pelanggan Syaza. Bagi yang ingin mendapatkan ESP, dengan harga promosi ini, segera WhatsApp Syaza hari ini di talian 018-768-4817 atau klik di sini.

Syaza | 018-768-4817,
COD Shaklee Melaka dan Pos Setiap Hari Seluruh Malaysia.

Untuk order Shaklee, sila WhatsApp Syaza, klik di sini.

Baca Selanjutnya :


Tambahan DISKAUN 20% bagi ahli Shaklee yang berdaftar bersama Syaza ! :) Belum daftar? Jom daftar sekarang. WhatsApp Syaza di sini.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")