Hi Selamat Datang
Hubungi Syaza di talian +60 18 7684817 bagi maklumat lanjut
Get Started

Selamat Tinggal Vertigo

Posted On Saturday, 5 January 2019

vivix shaklee dan vertigo

Siapa suka naik roller coaster kat sini? Syaza suka, tapi tak pernah naik. 😅

Vertigo ni adalah penderitaan berkaitan sakit kepala yang macam naik roller coaster tu. Pening melampau diiringi ketidakseimbangan badan.

Ianya ada kaitan dengan ENT iaitu ear, nose and throat. Dan kalau vetigo tu dah teruk, means dia dah effect sampai ke neuron atau otak kita. Bila yang ini berlaku, maka. terhasil ketidakseimbangan badan tadi.


Baca Selanjutnya untuk info Vertigo dengan lebih details :

Testimoni Vivix Shaklee dan Vertigo

Faedzah kongsikan dengan kita semua pengalaman ibudannya mengamalkan Vivix Shaklee bagi mengatasi masalah vertigo yang dihadapinya. 

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE DAN VERTIGO

"Mak saya vertigo, dah macam-macam, pergi sensei, homeophaty, hospital, masih tak settle. Lastly saya bagi Vivix dekat mak. Alhamdulillah lepas 3 botol mak dah sembuh dari vertigo. Sekarang mak maintain vitamin biasa je. Kebas-kebas tangan mak pun dah kurang,"

Nak Dapatkan Vivix Shaklee untuk Atasi Masalah Vertigo?

Hubungi Syaza di talian 018-768-4817 untuk dapatkan Vivix Shaklee hari ini (klik to wassap).

Harga sebotol Vivix : RM 475 (Diskaun 20% bagi ahli berdaftar bersama Syaza)
Bermula 15 Disember 2018 sehingga 28 Februari 2019 berlangsungnya promosi Vivix dari Shaklee

Lebih banyak testimoni Lanjut Vertigo Shaklee di sini.

3 comments

  1. vertigo lg dahsyat dr migrain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeaps Anies :) Migraine kepala je hehe, Vertigo ni pakej dengan ENT sekali

      Delete
  2. Pernah kena vertigo. Habis semua kerja tak jalan. Huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")

Powered by Blogger.
/

Get In Touch

254-3, Lorong Bilal Baba, Melaka
+60 18 7684817
Mon - Sun (8am - 8pm)
syazaf92@gmail.com

Contact Form

Names

Email

Message

© Infinity. All Rights Reserved