Hi Selamat Datang
Hubungi Syaza di talian +60 18 7684817 bagi maklumat lanjut
Get Started

Tekanan Darah Tinggi Mak Dah Kurang

Posted On Thursday, 3 January 2019

testimoni vivix shaklee untuk pesakit darah tinggi

Puan Najihah sangat seronok sebab tekanan darah tinggi emak Puan Najihah dah turun dan emak bertambah sihat asbab ber-Vivix Shaklee.

Anak mana yang seronok tengok mak sakit, betul? Syaza sendiri, kalau mak dah inform tak sihat je mulalah rasa gelabah. Macam nak terbang duduk sebelah mak terus. Tak boleh nak duduk diam. Sebenarnya kalau nak tahu, mak Syaza sendiri antara pengguna Vivix untuk masalah darah tinggi taw.

Tapi tak apa, entry kali ini Syaza nak kongsikan kepada semua pengalaman Puan Najihah dan emak beliau dalam menggunakan Vivix Shaklee untuk ikhtiar selesaikan masalah darah tinggi yang pada awalnya meningkat sampai 200 bacaannya!


Tekanan Darah Tinggi Mak Dah Kurang

testimoni vivix shaklee untuk pesakit darah tinggi
Pengalaman Puan Najihah menghadiahkan Vivix untuk emak yang ada masalah darah tinggi sehingga bacaan mencecah hampir 200!


Saya ingat lagi, awal tahun 2013 ni, dapat call daripada kampung. Mak call, bagitahu darah naik, 200 hoiii..

bacaan tekanan darah malaysia
Bacaan tekanan darah normal hingga yang dikategorikan menghidapi darah tinggi atau hypertension


Masa dengar tu kecut perut. Takut sangat. Sebab last year, ada sorang customer yang maknya kena stroke sebab darah naik over 200.

So, nak dijadikan cerita, saya pun belikan mak sebotol Vivix. Mak siap cakap, "Boleh boleh, lagi pun mak dah mimpi baik nih. Bolehlah minum ubat kau tu,"

So masa balik kampung tu memang sedih giler tengok mak. 

Terbaring.
Solat pun sambil baring.
Makan tak lalu.
Nak pergi toilet pun kena papah.

Nasib baik ada adik. Malam tu jugak dia bagi 1 sudu Vivix.

Esok pagi dalam pukul 5.30, kite orang terdengar bunyi bising dekat hall. Tengok-tengok rupanya mak tengah kemas hall. Siap sapu lantai lagi. Memang ligat.

Macam tak sakit. Mak siap cakap, "Bagus Jiha ubat kau nih, badan sedap!"

Itulah mak saya. Pantang sihat sikit, tak boleh duduk diam!!

Badan Best Lepas Minum Vivix

Sebenarnya, apa yang terkandung dalam Vivix sehingga mampu membantu mengembalikan tekanan darah tinggi di paras normal? 

Inilah jawapannya. 

Vivix Shaklee mengandungi resveratrol yang terbukti membantu mengembalikan tekanan darah tinggi kepada paras normal. 

Anggur Muscadine

Resveratrol adalah sejenis antioksidan yang didapati di dalam tumbuh-tumbuhan. Dan Shaklee telah mendapatkan sumber resveratrol ini daripada anggur muscadine yang besarnya bukan macam anggur biasa ya.

Saiz sebiji anggur muscadine ini adalah menyamai seperti sebiji bola golf! Malah, harga satu biji anggur ini mencecah kira-kira hampir RM 100.

Berita baiknya, kita boleh dapatkan sumber resveratrol ini yang terkandung di dalam Vivix yang dipatenkan khas untuk Shaklee.

Mengikut kajian yang dijalankan ke atas pesakit darah tinggi, penggunaan resveratrol ke atas mereka, didapati, ia membantu menurunkan tekanan darah tinggi ke paras normal tanpa perlu bergantung kepada ubat darah tinggi.

Pada tahun 2015, sebuah jurnal mendapati, resveratrol didapati memastikan tekanan yang dikenakan ke atas dinding arteri jantung adalah rendah ketika jantung berdegup. Ia mengurangkan risiko bagi seseorang mendapat penyakit darah tinggi.

Kerana itu, emak kepada Puan Najihah mendapati, badan rasa lebih best dan bertenaga selepas mendapatkan sesudu Vivix, kerana resveratrol di dalam Vivix yang terbukti secara saintifik, ia membantu mengembalikan paras darah tinggi kepada paras yang lebih normal.

Nak Hadiahkan Mak Vivix Untuk Bantu Atasi Masalah Darah Tinggi Mak?

Syaza, hadiahkan pada emak Vivix Shaklee untuk emak jadikan supplement kesihatan secara keseluruhan terutama bagi membantu darah tinggi emak kembali ke paras normal dan maintain normal setiap hari.

Malah, bukan sahaja Syaza, Puan Najihah seperti di atas juga turut sama menghadiahkan emak beliau Vivix, sejak 2013!

Bermula 15 Disember 2018, Vivix Shaklee ada promosi dan diskaun besar-besaran sehingga 28 Februari 2019.

Promosi Vivix Shaklee

Bermula 15/12/2018 sehingga 28/2/2019

diskaun vivix shaklee promosi vivix
Vivix Shaklee Diskaun 30% ! 


Beli 2 Botol Vivix DISKAUN 30%

Harga Normal (bagi 2 botol) : RM 950
Harga SELEPAS DISKAUN : RM 684


  • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE (Bernilai RM 65)
  • PERCUMA DELIVERY (Bernilai RM 10)
  • PERCUMA COOLER BAG (Boleh digunakan untuk letak Vivix ketika travel) (Bernilai RM 20)
  • CASH BONUS RM 38

Penjimatan sebenar untuk PROMOSI VIVIX SHAKLEE ini ialah sebanyak RM 375!

:: Vivix tiada bahan pengawet dan perlu diletakkan di dalam peti ais atau cooler bag bagi mengekalkan ketahanan dan manfaat Vivix ::
Sangat jimat dan berbaloi.

Cara Nak Dapatkan Vivix Shaklee

Berminat nak cuba Vivix Shaklee?

Hubungi Syaza hari ini di talian 018-768-4817 atau klik di sini untuk WhatsApp Syaza bagi mendapatkan Vivix Shaklee anda hari ini.


Boleh hubungi Syaza:
018 768 4817 (Syaza)


Vitamin Syaza Enterprise
Page FB : Pengedar Shaklee Melaka - Vitamin Syaza



Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Klik untuk konsultasi lanjut


1 comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")

Powered by Blogger.
/

Get In Touch

254-3, Lorong Bilal Baba, Melaka
+60 18 7684817
Mon - Sun (8am - 8pm)
syazaf92@gmail.com

Contact Form

Names

Email

Message

© Infinity. All Rights Reserved