Thursday, 21 February 2019

Berapa Harga Sebotol Vivix dan Boleh Tahan Berapa Lama?

berapa lama boleh tahan sebotol vivix shaklee

Antara soalan popular bagi Vivix Shaklee ni ialah, harga dan ketahanan. Ketahanan ni maksudnya, sebotol tu boleh guna berapa lama, boleh di minum berapa lama. 

Info Ringkas Vivix Shaklee

Minuman botani yang dihasilkan 100% daripada bahan-bahan botanikal iaitu, anggur muscadine, polyganum cuspidatum, lobak ungu dan elderberry. Kesemua tumbuhan ini bersifat premium dan anggur muscadine adalah; nature's rare grape in the earth. Sangat premium! Anggur muscadine tu kalau kita beli sendiri, satu tu boleh cecah RM 100. 

Cara pengekstrakan bahan botani ini hingga dihasilkan menjadi Vivix, telah dipatenkan khas untuk Shaklee Corporation. Vivix adalah sumber makanan tambahan yang mempunyai sifat anti-oksidan dan baik untuk kesihatan menyeluruh serta memberi tenaga. Sesuai untuk semua peringkat umur bermula 18 tahun dan ke atas, lelaki dan perempuan.

Berapa Harga Sebotol Vivix?

Harga latest, 2019, sebotol Vivix ialah RM 475 bagi 150 mL. Diskaun 20% bagi ahli Shaklee berdaftar bersama Syaza. 

promosi vivix shaklee februari 2019

Update : Bulan Februari 2019 ini kita ada PROMOSI VIVIX SHAKLEE, diskaun 30% harga jatuh menjunam, belum pernah Shaklee buat promo Vivix sebanyak ini. Iaitu, harganya hanya menjadi RM 684 bagi dua botol!

Sebotol Tahan Berapa Lama?

Cara minum Vivix Shaklee ni ialah, sesudu sehari, pagi atau malam. Dan jika kita konsisten minum dengan cara ini, sebotol boleh digunakan selama hampir 1 bulan lamanya.

Dari Mana Saya Boleh Dapatkannya Hari Ini?

vivix sebotol tahan berapa lama

Hubungi Syaza di talian 018-768-4817 bagi mendapatkan Vivix hari ini. Klik di sini untuk WhatsApp. Free consultation disediakan.

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.