Friday, 22 February 2019

Sticker Waterproof Pixajoy Beli Dari Shopee

Sticker Waterproof Pixajoy Beli Dari Shopee

Yay dah sampai dah sticker waterproof Syaza. Beli dari Shopee je awak. Jimat berganda-ganda! Harga asal dia kalau RM 25, tapi dekat Shopee, RM 8.90 je. Ikut musimlah, ada musim murah, ada musim yang pertengahan harganya, tapi so far, semua murahlah dekat Shopee ni kalau barang-barang macam ni. Kalau refer gambar dekat bawah, masa Syaza screenshot ni is masa sekarang yang Syaza tengah buat entry ni, harga dia dah naik sikit.

Syaza beli sticker ni sebab Syaza nak letak pada botol-botol dan produk Shaklee Syaza. Senang customer nak refer balik bila nak call atau repeat order. Sangat memudahkan! Dan nampak sangat cantik serta profesional. So sesiapa yang ada buat business, bolehlah cuba beli sticker ni.

Sticker Waterproof Pixajoy Beli Dari Shopee
Masa ni dah naik seringgit, fuh nasib beli awal >.<
Dan sesiapa yang ada anak sekolah, lekatkanlah sticker macam ni dekat alat tulis anak, atau dekat mana-mana je barang-barang anak supaya tak ada kes barang hilang lagi. 

Macam Mana Nak Beli Sticker Ni, Syaza?

Okay, mudah banget! First of all, layari website Shopee. Kemudian, terpulang sama ada nak sign up atau tidak account Shopee. Then, terus type Pixajoy, dan kita akan jumpa kedai Pixajoy dalam Shopee.

Sticker Waterproof Pixajoy Beli Dari Shopee
Dapat chat dari Pixajoy yang sertakan sekali link untuk redeem Voucher

Pergi kepada section, Stationery dan pilih sticker! Ada banyak pilihan sticker yang ada. Macam-macam saiz, macam-macam jenis. Yang Syaza punya ni saiz kecil, iaitu 30mmx13mm. Ada 234 pieces, banyakkan?

Sticker Waterproof Pixajoy Beli Dari Shopee
Tutorial ringkas cara buat sticker waterproof di Pixajoy
Kemudian, proceed payment. Dan selepas payment, kita akan dapat chat dari Pixajoy, yang akan disertakan didalamnya Voucher kita. Terus pergi pada laman web yang telah Pixajoy beri dalam chat, dan redeem voucher di situ.

Comel je kan?

Design sticker ni, kalau kita nak design sendiri, boleh, nak guna design sedia ada pun boleh. Macam Syaza ni, Syaza guna design sedia ada, tapi Syaza ubah background, tulisan. Ubah sikit-sikitlah. Eh yeke sikit? Macam banyak je haha


Oh ye, satu lagi, make sure waktu pemilihan design tu kita pilih saiz yang tepat taw. Jangan jadi macam Syaza, waktu first beli tu Syaza terpilih yang saiz besar, lepas tu sampai dekat cart, nak check out Syaza pelik kenapa bayarannya lebih!

Nak mengamuk jap. Tapi lepas check, rupanya Syaza pilih saiz yang salah iaitu saiz yang besar sedikit sebab tu la kena bayar lebih, hihi. So make sure kita check dulu taw sebelum proceed order.

Sticker ni Waterproof?

Sticker Waterproof Pixajoy Beli Dari Shopee

Sticker Waterproof Pixajoy Beli Dari Shopee

Yeaps, waterproof!

Ada tambahan bayaran tak, beli sticker ni? Ke just voucher semata?


Sticker Waterproof Pixajoy Beli Dari Shopee
Review Ikhlas Dariku

Ada tambahan bayaran, bayaran untuk postage di website Pixajoy. RM 8 sahaja. Bergantung pada banyak item and berat.





5 comments:

  1. Tak tau plak shoppee ada jual sticker bagai..hehehe
    Nanti nak belek laaaa..

    ReplyDelete
  2. wow mcm best je nak buat utk anak buah yg dok asyik kehilangan barang mcm buku2 cerita..

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  3. Eh.. Ada eh.. Nak gi usha jugalah.. tq Syaza untuk info nie..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.