Hi Selamat Datang
Hubungi Syaza di talian +60 18 7684817 bagi maklumat lanjut
Get Started

Welcome February

Posted On Friday, 1 February 2019


Alhamdulillah dah masuk bula kedua dalam thaun 2019. Sekarang masa untuk soal diri sendiri, "Macam mana performance bulan 1 haritu?" Apa pun jawapannya, yang baik kita kekalkan, yang buruk kita cuba perbaiki dan tinggalkan. 


Stay tuned guys! Bulan Feb ni Shaklee ada promosi baharu taw. Bulan 1 hari tu, kita ada promosi ESP kan? Ala yang beli 2 diskaun 5% tu. So bulan ni promosi lain pulak. Harap maaf sangat siapa yang bertanyakan tentang diskaun ESP, sorry guys, dah habis semalam promonya huhu

Salam 1 Februari 2019 bersamaan 26 Jamadilawal 1440 H.

Syaza | Your Trusted Shaklee Distributor

1 comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")

Powered by Blogger.
/

Get In Touch

254-3, Lorong Bilal Baba, Melaka
+60 18 7684817
Mon - Sun (8am - 8pm)
syazaf92@gmail.com

Contact Form

Names

Email

Message

© Infinity. All Rights Reserved