Friday, 1 February 2019

Welcome February


Alhamdulillah dah masuk bula kedua dalam thaun 2019. Sekarang masa untuk soal diri sendiri, "Macam mana performance bulan 1 haritu?" Apa pun jawapannya, yang baik kita kekalkan, yang buruk kita cuba perbaiki dan tinggalkan. 


Stay tuned guys! Bulan Feb ni Shaklee ada promosi baharu taw. Bulan 1 hari tu, kita ada promosi ESP kan? Ala yang beli 2 diskaun 5% tu. So bulan ni promosi lain pulak. Harap maaf sangat siapa yang bertanyakan tentang diskaun ESP, sorry guys, dah habis semalam promonya huhu

Salam 1 Februari 2019 bersamaan 26 Jamadilawal 1440 H.

Syaza | Your Trusted Shaklee Distributor

3 comments:

  1. kejap sangat kan masa.. da bulan dua =)

    ReplyDelete
  2. dah MAC dah.. cepat masa berlalu..

    ReplyDelete
  3. Bulan 2 okay tapi bulan 3 ni in shaa Allah lagi okay, semoga hari awak pun okay2 jugak ye :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")