Saturday, 9 March 2019

Soal Jawab Ostematrix Shaklee

Sudah pasti ada banyak persoalan yang bermain di fikiran kita tentang Ostematrix Shaklee. Jom, kita lihat antara persoalan yang sangat terkenal dalam kalangan pelanggan setia Ostematrix Shaklee serta mereka yang sudah lama tertarik dengan manfaat Ostematrix ini.

ostematrix shaklee


Soal Jawab Tentang Ostematrix Shaklee

1. Kalau kanak-kanak, umur berapa boleh ambil Ostematrix?

Ostematrix ini di reka bagi individu berumur 18 tahun dan ke atas. Kanak-kanak, lebih sesuai mengambil manfaat kalsium dalam Mealshakes.

2. Apakah had maksimum untuk mengambil Ostematrix dalam satu hari?

Bergantung kepada keperluan individu. Reccomended Dietary Allowances atau RDA menyarankan pengambilan kalsium sebanyak 1,000 mg sehari. Namun, berbeza bagi, mereka yang ada masalah slip disc, tulang patah dan rapuh.

ostematrix shaklee

3. Berapakah pengambilan yang sesuai bagi wanita hamil?

4 biji secara tetap setiap hari. Ambil juga bersama ESP.

4. Bila masa terbaik untuk makan Ostematrix ini?

3 biji sebelum tidur setiap malam.

5. Bagaimana Ostematrix membantu tidur lena dan pelawasan sehingga orang sembelit pun disarankan mengambil Ostematrix ini?

Kalsium diperlukan dalam otot manusia untuk pergerakan. Jika seseorang itu stress, Oste ini membantu untuk relief contaction of muscle. Dia akan dapat tidur lebih lena.

Oto di bahagian usus mengawal pergerakan najis. Najis tidak berubah, tetapi pergerakan otot yang menyebabkan mudah untuk seseorang membuang air besar setelah mengambil Ostematrix kerana kandungan kalsium didalamnya membantu memudahkan pergerakan otot di bahagian usus tadi. 

ostematrix shaklee

6. Bagaimanakah Ostematrix membantu dalam mengatasi masalah gastrik?

Gastrik adalah disebabkan keasidan atau acidity dalam perut yang tinggi. Kalsium bersifat alkali. Ia akan meneutralkan asid dalam perut. Ia juga melegakan otot perut. Bagi yang gastrik sangat sesuai Ostematrix dan digandingkan bersama ESP.

7. Apakah vitamin yang tidak boleh di ambil bersama Ostematrix?

Semua supplement Shaklee boleh di ambil bersama Ostematrix.

8. Ada kesan sampingan atau tidak jika Ostematrix di ambil secara berlebihan?

Living proof pengambilan Shaklee selama bertahun di sokong dengan kajian saintifik Landmark Study, menunjukkan, perkembangan positif.

9. Berapa biji Ostematrix perlu di ambil wanita menyusu dan hamil pada waktu yang sama?

4 biji secara tetap setiap hari. Ambil bersama ESP.

Baca Selanjutnya :

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.