Thursday, 14 March 2019

,

[Updated List] Segmen Blogwalking vitaminsyaza.com

Related image

Ya Allah terima kasih semua yang join! Syaza sangat terharu. Sob sob. ") Syaza lately sibuk giler (apa yang disibukkan pun tak tahu la haha). Seriously nak back to blog nak focus blog balik. Please doakan Syaza naa. Itu yang Syaza buat segmen ni sebab memudahkan nak blogwalking lepas ni :)

Updated list, kawan-kawan yang join, boleh memudahkan semua orang untuk BW lepas ni. So here is the list :
Segmen ni masih berjalan lagi taw sampai 17 Mac ni. Please support Syaza, tq! :) Boleh klik link ini untuk join : Segmen Blogwalking vitaminsyaza.com
Share:

3 comments:

  1. hehehe..chaiyok syaza..come back please haha

    ReplyDelete
  2. terbaek.. semoga ramai penyertaan.. Insyaallah.

    ReplyDelete
  3. Syaza, nanti saya join tau. Sorry tau baru perasan. Ya Allah, dah la nak sampai due date dah. Eh, arini kan 17hb? Ya Allah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.