Thursday, 25 April 2019

Pagi Lagi Dapat Order ESP untuk Gastrik


Alhamdulillah pagi ni Syaza dapat order dari loyal customer merangkap ahli Shaklee yang dia da daftar bawah Syaza. Awal pagi lagi dia WhatsApp, nak beli ESP yang untuk gastrik katanya. Syaza pun alang-alang share sekali testimoni latest ESP and gastrik yang Syaza ada. Dua testimoni kat bawah ni Syaza share.



Kalau nak tau customer Syaza ni memang gastrik yang sangat teruk! Actually dah tahap masuk hampir nak kena ulser. So dia memang kena berjaga-jaga. Makan pedas LANGSUNG TAK BOLEH. Kalau dia makan memang dia kata habis dia sakit sangat perut.

Dah nak dekat Ramadhan kan, jadi customer Syaza nak puasa penuh and nak start minum ESP. Memang selesa perut katanya minum ESP ni. Actually keahlian dia dah expired tau. Jadi Syaza pun cadangkan untuk dia aktifkan balik. Aktifkan senang je. And lebih murah. RM 30 je tau. 

Lepas tu dia akan terus dapat voucher RM 30 balik and boleh tolak masa dia nak beli ESP nanti. Jimatkan? Siapa ada masalah gastrik macam customer Syaza ni boleh cuba ESP and minum pagi-pagi sebelum sarapan. InshaAllah perut jadi sangat selesa dan melegakan!

BACA SELANJUTNYA :



Share:

5 comments:

  1. eeee kita pun ada gastrik tau! bulan puasa dua tahun lepas, kena ganti sehari daripada puasa ganti tu sebab gastrik teruk sangat!

    ReplyDelete
  2. bulan Ramadan ni kalau silap makan memang mudah dapat gastrik kan :)

    ReplyDelete
  3. Bahaya jugak gastrik ni kalau kena kan? Member sakit tak boleh bangun..kesian pulak tengok..

    ReplyDelete
  4. terbaek.. semoga dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  5. uuish sesekali menyerang memang stress..
    tengok kawan kena memang kesian. kena always prepare food.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.