Friday, 5 April 2019

Dulu Bernanah Sampai Keluar Air Bisa

testimoni vivix shaklee kencing manis gula turun

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE : BACAAN GULA MOK IMMAH TURUN DARI 14 KE 5.1

"Pagi semalam, mok Imma gi Hospital Kubang Kerian.

Nak ambil result darah. Hari tu dah pergi untuk ambil darah. Biasalah hospital kerajaan ambil masa sikit nak tau result darah kan. Kena tunggu tarikh berikutnya baru dapat result.

Bila mok update result kat WhatsApp group family, 1 family happy! Dan sangat bersyukur. Sebab mok kata bacaan kencing manis dah turun kepada 5.1.

testimoni vivix shaklee kencing manis gula turun

Imma ingat lagi, 2 bulan lepas, Imma balik kampung. Masa tu ibu jari kaki mok luka dan bernanah. Risau sangat. Sebab bernanah dan keluar air bisa. Bawa mak pergi klinik, doktor check kencing manis mok 14. 

Doktor kata, at least 8 sebab mok memang dah lama hidap kencing manis. So doktor sendiri macam tak yakin nak target turun banyak, tu yang doktor kata seeloknya turunkan bacaan kepada at least 8 dari 14 tadi.

Masa tu baru 2 botol Vivix Shaklee mok makan. Imma bagitahu mok, teruskan je makan. Imma akan kirim Vivix kat mok setiap bulan. Masuk bulan April, Imma kirim botol ketiga pada mok. 

Alhamdulillah syukur, sekarang bacaan mok turun kepada 5.1. Syukur sangat sangat!"

Dapatkan Vivix Hari Ini

Ada mak ayah yang menghidap masalah gula tinggi dalam darah? Vivix Shaklee boleh bantu mengawal masalah gula dalam darah. Apa saja untuk yang tersayang, seperti Imma yang bekalkan mok nya setiap bulan Vivix.

Lebih bijak jika grab bulan ini sebab bulan ini ada promosi Vivix : Beli 2 Botol akan dapat diskaun 30%! Bukan itu sahaja, akan dapat sekali bersamanya Free Membership, Free Delivery dan Cash Rebate RM 25. Jimat berbaloi-baloi.

Boleh klik di sini : untuk order Vivix terus menggunakan kad debit atau kad kredit. Jika ingin Syaza uruskan order, boleh klik di sini untuk WhatsApp (0187684817).



0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. I'll BW to your blog, soon! XOXO ")