Saturday, 18 May 2019

Apa Kata Puan Nadiah Pengguna YOUTH Fullset

TESTIMONI YOUTH FULLSET : TAK PERLU BEDAK & FOUNDATION KELUAR RUMAH SEKARANG

testimoni youth shaklee skincare fullset

"Gambar kiri setahun lepas.

Beria tau. Nak jalan-jalan kat Melaka masa tu. Pakai foundation dan bedak Mary Kay. Belah kanan gambar semalam, pakai Moisturizer SPF 50 Youth je. Lama dah tak berbedak apatah lagi ber foundation. Bibir pun pakai Faraa Lip Butter je. Macam ni la selalu kalau nak keluar.

Dua-dua lighting mengadap sliding door waktu cerah. Tiada filter. Ya saya kulit sawo matang, tak cerah macam suami saya. Dia dari kecik-kecik dulu memang putih.

Sejak Februari 2018 haritu Nad start guna Youth. Secara peribadi, Nad rasa lega takyah pakai foundation atau bedak untuk keluar. Sebab senang nak solat lepastu. Tak perlu tonyoh muka lagi untuk remove foundation.

Moisturiser YOUTH ni pun skali dengan sunscreen yang tak perlu remove dengan oil cleanser atau oil-based makeup remover. Cukup bilas dengan air saja sebab tak waterproof. InshaAllah sangat-sangat wudu’ friendly.

So far Nad guna YOUTH 8 bulan, semua baru habis kecuali Moisturizer SPF 50 dia dan Radiance C+E yang biji-biji emas tu tak habis-habis lagi.

Gambar kanan tu actually ada jerawat kat pipi kanan. Maybe sebab kurang minum air. Tapi cepat kecut. Yang pipi belah kiri tu bekas jerawat tapi cepat sangat pudar parut bila apply Radiance C+E tu. Serius!

Yang bestnya YOUTH ni, bukan je baiki kulit jerawat jeragat semua tu, tapi muka jadi up jugak tau. Yang U shape jadi V shape. Banyak dah testimoni. Sebab Youth dah dikaji dapat bantu masalah SAGGING (kekenduran),"

Perkongsian asal di sini >> Facebook Puan Nadiah Suhaidi

order youth shaklee fullset
Hubungi Syaza di talian 018-7684817 (klik to WhatsApp)

2 comments:

  1. Kulit muka tak shining eh lepas pakai moisturizer tu? Kulit sy jenis oily. Kalau pakai moisturizer je keluar rumah nampak macam baru lepas jogging!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kulit muka tak shining yang berminyak tu, lepas guna moisturiser YOUTH :) Sebab Moisturiser YOUTH ni tak berminyak dan tak melekit. Aply 15 minutes sebelum keluar rumah memang sedang elok. That is why moisturiser YOUTH ni boleh dijadikan make up primer juga. Bantu kulit untuk lebih glowing bagi yang ber-make-up :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.