Friday, 19 July 2019

8 Bulan Makan Vitamin C, Resdung Pulih, Gusi Darah Hilang

Untuk dapatkan hasil yang berbaloi dan diingini, kita mesti konsisten lakukan segala usaha yang ada. Macam tu juga dalam hal ehwal nak jaga kesihatan. Cik Puan Nawwar Nadhirah, yang sebelum ini mengalami masalah resdung teruk dan kerap mendapat gusi berdarah berkongsi sendiri pengalaman beliau menggunakan Vitamin C Shaklee secara konsisten, tanpa skip selama 8 bulan. Hasil dari pengambilan yang konsisten ini sangat berbaloi dan menggembirakan!

testimoni vitamin c shaklee hilangkan masalah resdung dan masalah gusi berdarah

Apa kata pengguna Vitamin C Shaklee :
 "8 Bulan konsisten, tak pernah skip Vita-C Plus. Kulit semakin cerah dan bersih. Resdung dan masalah gusi berdarah pun dah tak ada dah. Alhamdulillah, Tak sia-sia invest beli Vita-C Plus," -Cik Puan Nawwar Nadhirah

Antara manfaat dari Vitamin C Shaklee yang Cik Puan Nawwar berjaya nikmati ialah :
  1. Kulit cerah
  2. Kulit semakin bersih
  3. Resdung hilang
  4. Masalah gusi berdarah dah elok


Baca Selanjutnya 


DAPATKAN VITAMIN C HARI INI

HARGA SEBOTOL VITAMIN C SHAKLEE :
1 BOTOL(180 Tablets) RM 97.50 - Sesuai Penggunaan 6 Bulan

CARA PENGGUNAAN :
Untuk orang dewasa sahaja. Ambil 1 tablet sehari bersama makanan dengan campurkan ke dalam minuman kegemaran anda. Selepas sarapan

DAPATKAN HARI INI :
Hubungi Syaza di talian 0187684817 untuk order Shaklee (klik di sini untuk Order)

2 comments:

  1. Bagus Vitamin C ni, dia jaga imun sistem tak mudah dan tak kerap kena flu dan sebagainya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.