Tuesday, 9 July 2019

Buku Nutrien A-Z


Bahan bacaan menarik untuk mengenali tentang makanan, Herba, Vitamin dan Supplement oleh Dr Michael Sharon. 

.

Nak order Shaklee?

WhatsApp/Call ๐Ÿ“ฒ 0187684817 (Syaza) ๐Ÿ˜Š 

๐Ÿ ž๐Ÿ ž Klik Untuk WhatsApp

8 comments:

  1. buku yang bagus untuk jadi rujukan home remedies

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sunah mesti selalu baca tentang Home remedies ni :)

      Delete
  2. Mesti banyak info kesihatan yang syaza dah dapat dlm buku tu ka :)

    ReplyDelete
  3. baru teringat.
    aida ada satu buku tentang makanan yg sihat.
    hmmmm mana ekk buku tebal yg amat tu? hi hi hi hi...
    pindah rumah, buku2 pun mcm lom susun bebetul, syaza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Kalau pindah rumah memang kena take time kan nak kemas itu ini.

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.