Monday, 1 July 2019

Dato' Rizalman Ibrahim Pereka Fesyen Terkenal Pengguna Shaklee


Dato' Rizalman Ibrahim bukan lagi orang asing di Malaysia. Beliau ialah pereka fesyen terkenal yang kini turut bergiat aktif mendekorasi di dalam bidang hiasan dalaman. 

Baru-baru ni, Dato' Rizalman upload di instagram story beliau (@rizalman71), tentang produk Shaklee yang beliau amalkan. Malah, Dato' sendiri sudah mencuba YOUTH Purifying Clay Mask yang baharu dilancarkan 2 bulan yang lepas! 

Dato' Rizalman menggayakan YOUTH Purifying Clay Mask

Vivix yang dah diamalkan sekian lama oleh beliau

Menurut Dato' Rizalman, antara produk Shaklee yang paling lama diamalkan beliau ialah, Vivix. Wah, patutlah kulit Dato' berseri awet muda. Kalah orang perempuan tau.


4 comments:

  1. testimoni lah tu kiranya ye..

    ReplyDelete
  2. patut lah berseri2 awet muda jgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dato’ Rizalman ni rupanya ahli Shaklee dah lama. Tapi baru sekarang dia share pendapat dia tentang Shaklee. Benda baik kan, untuk kesihatan 😃

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.