Thursday, 11 July 2019

Kulit Melecur Kembali Sihat Selepas 21 Hari

testimoni kulit terbakar melecur teruk mengambil produk shaklee

Hari keempat di bulan Ramadhan 2015 yang lalu, Tuan Amir Marzhuki telah merasai sendiri pengalaman terkena kulit melecur yang teruk akibat dari di sambar api tanpa sengaja.

Waktu baru je lepas kena api, isteri beliau terus letakkan Basic H di tempat yang terbakar. Semua tempat di sapu Basic H. Alhamdulillah, kulit tak menggelembung dan tak meninggalkan parut.

Beliau di tahan di hospital selama 1 malam sahaja. Sejurus pulang ke rumah, beliau terus mengambil produk Shaklee secara konsisten. Diantaranya ialah ESP, Vitamin C, Vitamin E, Alfalfa, Zinc Plus, Kolagen, Ostematrix dan Performance Drink

Cara pengambilan yang di kongsi oleh beliau sendiri :

  • Vitamin C 4 biji, Vitamin E 2 biji untuk membantu memulihkan sel-sel kulit
  • Ostematrix 4-6 biji sebagai pengganti pain killer beliau (sebab masih terasa sakitnya)
  • Collagen Powder 1 sachet pagi dan 1 sachet sebelum tidur bagi membantu melembapkan kulit dan melicinkan juga
  • Zinc Plus 2-3 biji bagi membantu merawat luka melecur
  • Alfalfa 5-10 biji bagi mengawal tahap kegatalan dikawasan melecur
  • ESP & Performance Drink 2 kali sehari bagi membekalkan protein untuk badan disamping tidak bagi terhidrat


testimoni kulit terbakar melecur teruk mengambil produk shaklee

"Alhamdulillah, masa raya 2015 tu..Wajah Amir memang tak nampak macam pernah terbakar pun :)"


Nak order Shaklee?

WhatsApp/Call 📲 0187684817 (Syaza) 😊 

🠞🠞 Klik Untuk WhatsApp


Baca Selanjutnya : Fungsi, Keistimewaan Vitamin C
Share:

8 comments:

  1. Alhamdulillah sihat kembali kulitnya tu.

    ReplyDelete
  2. Alhamulillah..pulih dengan baik..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...syukur atas kesembuhan sepenuhnya...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.
    bagus sharing ni, syaza.
    rasanya ramai yg perlu tahu.
    tak payah la nak buat plastik surgeri bagai tu kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. Kalau ada duit banyak, and tak takut pisau bolehlah kot plastic surgery hahaha >.<

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.