Friday, 12 July 2019

FLASH SALES : Promosi Shaklee Collagen Powder

Promosi Shaklee Collagen Powder

INI BARU BETUL FLASH SALE. 😍

Promosi bermula hari ini (12 Julai 2019) dan berakhir pada 19 Julai 2019. Oleh itu, promosi ini berlangsung selama, seminggu bermula hari ini.

Promosi Shaklee Collagen Powder

BELI 4 KOTAK COLLAGEN, PERCUMA 1 TONG ESP

⟹ Boleh kongsi beli dengan kawan-kawan. Awak inform pada kawan, untuk beli kolagen Shaklee seorang 1. Lepas tu, order dengan Syaza, dan awak akan dapat PERCUMA 1 tong ESP.

atau...

⟹ Awak seorang kaut semua untung ni. Beli 4 kotak kolagen dan PERCUMA 1 tong ESP.

Kelebihan Promosi Kali Ini

Dengan setiap pembelian 4 kotak Collagen Shaklee anda layak menikmati :
  • Automatik dapat MEMBERSHIP PERCUMA
  • Jimat RM 160
  • FREE POSTAGE
  • FREE DELIVERY ke rumah [Khas orang Bangi, Kajang, Putrajaya]
  • CASH BACK RM 70

KHASIAT SHAKLEE COLLAGEN POWDER
  • Anti Penuaan - Mengecilkan liang-liang pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan
  • Menghidratkan - Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan mengelupas pada muka.
  • Mengembalikan Keanjalan Kulit - Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan.
  • Melicinkan - Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit.
  • Menyubur - Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar.
  • Mencerah - Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit.
  • Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara.
  • Menguatkan- membantu kuatkan tulang dan kurangkan rasa sakit sendi.
  • Menganjalkan - membantu mengekalkan otot mata supaya anjal
  • Membantu meningkatkan fungsi otak.

PERCUMA 1 TONG ESP BAGI SETIAP PEMBELIAN 4 KOTAK COLLAGEN.

Manfaat ESP Shaklee untuk kesihatan dan kecantikan
  • Cerahkan kulit
  • Pudarkan jeragat
  • Kawal berat badan
  • Bantu percepatkan proses sembuh luka
  • Rasa kenyang lebih lama
  • Mengecilkan liang pori muka
  • Membantu kualiti susu ibu
  • Memberi tenaga ketika hamil
  • Elak paras gula tinggi mendadak
  • Mengawal tekanan darah
  • Menganjalkan punggung
  • Anjalkan payudara
  • Merangsang penghasilan kolagen

Baca Selanjutnya :

PERCUMA 1 TONG ESP BAGI SETIAP PEMBELIAN 4 KOTAK COLLAGEN.

Nak order Shaklee?

WhatsApp/Call 📲 0187684817 (Syaza) 😊 Klik Untuk WhatsApp
Share:

5 comments:

  1. semoga murah rezeki hehe thank u for dropping comment on my blog. i follow u back^^

    ReplyDelete
  2. Dulu isteri pun guna produk Shaklee ni...Alhamdulillah asbab guna produk Shaklee dengan izin Allah memang memberikan kesan yang baik kepada isteri terutamanya selepas bersalin. Apa pun semoga terus maju dalam perniagaan ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I see. Tak sangka ramai juga sebenarnya ya pengguna Shaklee dalam kalangan blogger ^^. Alhamdulillah, bolehlah cuba konsisten Set Suami & Isteri lepas ni. Terima kasih, aameen.

      Delete
  3. waaaowww..jimat banyak ni :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.