Thursday, 11 July 2019

Testimoni Collagen Shaklee : Sunburn Hilang Dalam Masa Sebulan, Kulit Lebih Cantik

Sunburn mudah terkena kepada mereka yang berkulit cerah. Kulit akan kelihatan kemerahan seperti udang terbakar. Begitu juga dengan Puan Farhana Pakeh, salah seorang mangsa sunburn. Tetapi, setelah menggunakan Shaklee Collagen Powder , dalam masa sebulan sahaja, beliau telah berjaya mendapatkan kulit asalnya semula dan malah lebih cantik lagi!

Testimoni Shaklee Collagen Powder : Sunburn Hilang dalam sebulan
Testimoni Shaklee Collagen Powder : Sunburn Hilang dalam sebulan







Nak order Shaklee?

WhatsApp/Call 📲 0187684817 (Syaza) 😊 


Share:

6 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah. Memang best collagen ni. Kalau makan boleh terasa perubahan pada kulit. Lembut je kulit ^^

      Delete
  2. saya pun antara orang yang mudah terbakar kulitnya kalo terdedah lama dengan cahaya matahari..skang baru rajin nakk guna sunblock

    ReplyDelete
  3. last 3 years akak pernah consume ni, syaza.
    then, nak order, kalau tak silap takde stok for few months.
    thereafter, akak bertukar ke produk lain.
    bagus. akak makan 1 sachet je sehari, mlm. nak jimat.
    kesan nyer positif. alhamdulillah...
    cuma, akak tak boleh tahan sikit rasa nyer :)
    standard lah kan. ubat tak sedap, yg tu la terbaik, kan hi hi hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. MasyaAllah. Akak pun pernah consume Shaklee Collagen ni? Terbaik. Syaza yakin inshaAllah waktu tu kulit akak mesti moist, dan boleh picit toink toink rasa kelembutannya kan ^^

      Haah kak, kolagen ni last year depa tak dak sekejap. Tahun ni baru masuk balik dengan new packaging! :)

      Hi hi betul kalau nak jimat amek 1 hari 1 sachet.

      Rasanya tak ada rasa actually. Tasteless. Tapi itulah jenis collagen yang terbaik. Lagi pun COllagen Shaklee ni memang pure collagen. Tak de campuran apa-apa.

      Kalau Syaza personally Syaza suka campurkan dalam jus oren ^^

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.