Thursday, 18 July 2019

Testimoni Vivix Shaklee & Masalah Vertigo

Testimoni Vivix Shaklee selesaikan masalah vertigo hilang
"Mak saya vertigo. Dah macam-macam.. pergi sensei, homeophaty, hospital masih tak settle. Lastly saya bagi Vivix dekat mak. Alhamdulillah lepas 3 botol mak dah sembuh dari vertigo. Sekarang mak maintain vitamin biasa je. Kebas tangan mak pun dah kurang. Alhamdulillah," - Faedzah

DAPATKAN VIVIX HARI INI

HARGA SEBOTOL VIVIX :
1 BOTOL (150 mL) RM 475.00 - Sesuai Penggunaan Sebulan

CARA PENGGUNAAN :
Untuk orang dewasa sahaja. Ambil 1 sudu sehari bersama makanan dengan campurkan ke dalam minuman kegemaran anda atau di ambil begitu sahaja.

DAPATKAN HARI INI :
Hubungi Syaza di talian 0187684817 untuk order Shaklee (klik di sini untuk order)

Disclaimer : 
Ini adalah testimoni peribadi. Hasil berlainan mengikut individu. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan atau merawat apa jua jenis penyakit. Untuk pengesahan testimoni, sila hubungi 0187684817. Dapatkan konsultasi pihak berwajib untuk masalah kesihatan anda.


Baca Selanjutnya untuk info Vertigo dengan lebih details :

5 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.