Promosi Vivix Tinggal 4 Hari Sahaja Lagi


Hi! Promosi Vivix datang lagi :)

Tapi Syaza nak remind pada semua yang PROMOSI TAMAT Berakhir 31 Ogos 2019 ni tau. Jadi cepatlah grab sebelum terlambat. Kaw kaw punya jimat. Boleh makan sendiri, simpan buat stok. Atau kongsikan bersama keluarga, suami, anak mahu pun kawan-kawan kita. 

Yang ada mak ayah tu bolehlah hadiahkan untuk mereka. Tarikh luput Vivix ni masih lambat lagi, iaitu Jan 2020. Sebotol Vivix ni kalau kita konsisten minum 1 sudu setiap hari, sebulan sebotol boleh habis dah. Jadi inilah masa paling bijak untuk simpan stok bagi 6 bulan mendatang! Jimat uiii.


Hot seller nombor #1 di Malaysia semestinya... Vivix! Ada 3 sebab utama kenapa Vivix sentiasa menjadi pilihan pertama #1. 😍

  1. Superantioksidan membaiki sel pada peringkat DNA yang ada kajian khusus mampu melindungi sel kita daripada rosak akibat serangan radikal bebas (boleh refer di The Telemore Effect)
  2. Terbukti, selamat & berkesan mengikut falsafah Shaklee, Kualiti Tinggi diekstrak daripada 4 jenis botanikal yang superfood antaranya anggur Muscadine dan disokong dengan testimoni pengguna Vivix seantero dunia dalam ikhtiar menjaga kesihatan baik mereka
  3. Mudah disimpan dan hanya dengan satu suapan sesudu kecil setiap hari dapat kita rasai perbezaannya


Promosi bulan ini :

1. Beli 6 Percuma 1 (Jimat RM 380) 

2. Beli 2 untuk diskaun 5% (Jimat RM 38)

3. Bagi NEW MEMBER, beli 2 untuk diskaun 30%! Atau 

↪ Untuk fast order, boleh hubungi Syaza di talian 0187684817 (klik untuk WhatsApp).

Salam Kemerdekaan dari kami. Semoga kita dapat manfaatkan erti merdeka dalam menjaga kesihatan kita untuk berbakti pada negara tercinta Malaysia.

Salam Kemerdekaan Jom Grab Promo Vivix lagi 4 Hari Sahaja!! 🙀

Lihat koleksi Testimoni Vivix di sini


Share: